Monday, February 20, 2017

Nafas baru

Setelah hampir 3 bulan blog ni ditutup, setelah semuanya reda, now kita buka balik. Hehehe. Lega tengok email yang dah tak semak. Selepas ni, I tidak akan menerima sebarang job review untuk memastikan dapat hidup dengan aman damai.

My husband asked, "Apa jadi?". Biarlah rahsia.Yang penting, hidup dah aman sebab takde lagi PR yang kacau. Yang penting, lepas ni kita tak perlu fikirkan orang lain. Kita update macam masa zaman dulu-dulu. Berblogging dengan hati yang gembira.

I ada 2 tugas penting nak diselesaikan mulai bulan March nanti. 2 tugas ni I sendiri volunteer nak buat. Kedua-duanya ada kaitan dengan satu negara yang terkenal di East Asia. I am so excited! Nanti kita update perlahan-lahan ye.

Bulan December tahun lalu, I kena masuk bilik bedah untuk buang ganglion cyst. Apa tu? Tunggu next update okay!
 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.