Friday, April 07, 2017

Bercuti ke South Korea - Teaser

Lama dah tak bersiaran. Banyak sangat benda berlaku kat office ni, tiada ruang untuk bernafas. Kadang-kala rasa rimas dan terasa orang ambil kesempatan atas kita. Setelah berfikir panjang, I buat keputusan untuk cari kerja baru. Hehehe. Kali ni, tiada lagi peluang ketiga untuk syarikat ini. I thought things will be different. Sekejap je berubah. Hmm, orang kalau dah fikirkan keuntungan je, memang akan rasa tak bersalah menindas orang. Kesian kat my former colleague bila diperlukan macam tu. Rasanya dah tiba masanya untuk I cabut sebelum I pula yang terkena.

Ahaks, nak buat teaser pasal South Korea. Damn, the country is beautiful!! Pergi masa awal spring, takde bunga sangat pun sebab baru habis winter. Tapi cantiknya la juga! Bayangkan kalau dapat pergi time fall. Mau taknak balik Malaysia dah. Hahaha...

Marilah daku share satu gambar. Nanti I karang entries dulu eh. Lain kali kita publish.


0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.