Friday, October 14, 2016

Nak jimat beli tiket ke Legoland Malaysia?

Korang pernah kira ada berapa banyak taman tema di Malaysia? Kecil atau besar bukanlah pengukur sesebuah taman tema tu hebat atau tak. Bawalah anak ke mana-mana taman tema, mereka pasti seronok dan takkan lupakan pengalaman manis tu. Kita sebagai ibu bapa, kalau boleh nak bawa anak berjalan dan bergembira selalu. Cuma mungkin kekangan bajet tu membantutkan perancangan kita tu.

Macam mana kalau korang boleh dapat diskaun tiket masuk taman tema? Bukan 10%, bukan 20% tapi 35%!. Kalau ada perancangan nak ke Legoland Malaysia, inilah masa untuk korang beli tiket Legoland Malaysia.



Bersempena dengan perasmian LEGO® NINJAGO™ The Ride, Legoland Malaysia telah bekerjasama dengan Maybank untuk membawakan promosi ekslusif kepada pemegang kad Maybank. Korang boleh dapatkan diskaun sebanyak 35% semasa membeli tiket ke Legoland Malaysia. Tiket sudah boleh dibeli mulai 5 Oktober 2016 dan promosi ini berakhir pada 30 Oktober 2016.

Upcoming Grand Launch of LEGO® NINJAGO™ The Ride – Nov 2016 

The upcoming LEGO® NINJAGO™ The Ride is the largest new addition to the premiere family theme park with breakthrough attractions that promise to be a real game-changer to the theme parks around the world. The ultimate 4D indoor ride will feature never-seen-before technology manufactured by Triotech, a world leader in media-based interactive attractions, and features Maestro™ hand gesture technology that enables guests to control the outcome of their adventure through the power of their hands without the use of a handheld device. The attraction is set to be a 4D indoor ride inspired by the popular LEGO® line of NINJAGO™ toys and a related TV series. Riders play as Ninja warriors in training under the guidance of NINJAGO™ character Master Wu to vanquish a legion of enemies from snake tribes, ghosts and skeletons to the Great Devourer. 


35% tu banyak tau. Rugi kalau tak beli. Ni harga selepas diskaun :

Adult Standard Annual Pass - RM 208
Child/Senior Citizen Standard Annual Pass - RM 159
Adult Premium Annual Pass - RM 292
Child/Senior Citizen Premium Annual Pass - RM 292

 
Korang boleh dapatkan tiket di tempat seperti yang tertera di bawah :

1) Online: www.LEGOLAND.com.my/promo/MBBOnline2016 dari 4 Oktober hingga 30 Oktober.

2) LEGOLAND’s ticketing window dari 4 Oktober hingga 30 Oktober, Masa: 10:00 pagi – 5:00petang.

3) Roadshow di Aeon Bukit Indah Johor dari 4 Oktober – 9 Oktober 2016, Masa: 10:30 pagi – 10:00 malam.


Untuk maklumat lanjut, layari LEGOLAND® Malaysia Resort’s official website di www.legoland.com.my atau telefon di 07-597 8888.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.