Tuesday, September 27, 2016

Saengil chukhahamnida

Her birthday is in 5 days and for the first time in her life, no birthday party will be held this year. Rasa macam dah besar je kan? Last year, buat tema Harry Potter. Masa tu dah fikir dah yang lepas ni takde nak buat birthday party lagi. Kalau nak sambut pun, kami bertiga je yang sambut.

Dah makin tua ni, perangai pun makin malas. Hahaha.

Walaupun tak sambut, ada juga la nak buat suprise untuk dia. Apa benda tu, kena tunggu lah. Batrisyia ni senang je nak buat dia gembira. Isikan hari tu dengan lawatan ke tempat menarik pun dia dah cukup happy. Bonus kalau dia dapat makan kat Sushi King. Tak tahu lah kenapa dia ni tak jemu-jemu makan kat sana. Pendek kata kalau nak meraikan apa-apa pun, bila tanya dia nak makan apa, dia akan jawab "Sushi King". Haih, kami sendiri pun jemu. Hehehe.

Korang ke mana hujung minggu cuti 3 hari ni? Share la apa-apa tempat menarik kat KL yang boleh dilawati.


0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.