Thursday, September 15, 2016

Hello from the other side

So here's the thing. I'm getting sick and tired with the things that revolve around this blog. Ouch.

Blogging dah jadi satu perkara yang tidak seronok apabila :

1) Orang judge kehidupan seharian kita. Dia rasa serba serbi kita nak menunjuk. Dia ingat kita perasan bagus. Dan dia mengumpat kat belakang kita (which I don't really care).

2) My email box dipenuhi dengan email from agencies yang minta I publish press release. Walaupun I diam membisu, boleh pula dia send next email/call me to remind me to publish the press release. Like what? Tak bayar kan, so it's up to me. Nampak sangat! I tak update blog pun tapi suruh publish. Takde orang pun baca blog yang tak di update.

So, macam ni je lah. Penat kot nak melayan agencies yang push orang sesuka hati ni. Jadi, I takkan terima apa-apa lagi dah (kecuali job yang tak demand benda lebih-lebih). Kalau yang baca blog ni, mesti dah perasan I dah tak buat benda-benda ni semua sejak urm, Ramadhan kot. Actually, nak berehat masa Ramadhan tu. Alih-alih, berehat terus lah. Dah lama nak up entry ni tapi macam takde point. Lepas ni kita update macam dulu-dulu je. Lagi aman damai hidup ni.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.