Wednesday, July 27, 2016

Nescafe Barista Kit


Selalu nampak cawan ni kat dalam iklan. Akhirnya dapat juga beli melalui 11street. Hanya tinggal 7 hari je lagi untuk korang beli. 

Product Details 
1) Nescafe Classic 100g Jar x1 Jar
2) Nescafe Classic Refill 100g Jar x1 Pack
3) Nescafe Coffee Mate 200g x1 Pack
4) FOC Be your own barista kit x1 Box ( Akan dapat Nescafe Red Cup, Nescafe Foam Maker (batteries not included), Coffee Mate Sachet x10 and Nescafe Classic Sachet x5.

Yang best nya barista kit ni sebab ada cawan merah yang famous ni dan foam maker. Hahaha, syok bila buat secawan nescafe. Yang kurang best nya ialah cawan ni tak besar. Sedang-sedang saja. Kalau dapat cawan tu besar sikit, kan best.

Harga kit ialah RM 34.90 buat masa sekarang. Sebelum tu, kit ni mahal sikit tapi barang yang kita dapat pun agak banyaklah juga. Kalau berminat, silalah ke 11street.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.