Monday, July 25, 2016

Buku Harry Potter yang ke-8

Potterheads mesti tertunggu-tunggu tarikh 31 Julai 2016. Pada hari tu, kami sudah boleh boleh dapatkan buku terbaru daripada koleksi Harry Potter yang diberi judul Harry Potter and the Cursed Child.


Sebenarnya, J.K. Rowling tidak pernah menyimpan hasrat untuk membuat sambungan dari buku ke-7. Cuma idea timbul untuk membuat pementasan teater mengenai kisah anak Harry Potter. Pementasan yang tiketnya telah terjual macam pisang goreng panas, membuatkan ramai peminat meminta agar buku The Cursed Child diterbitkan. Tapi ini bukan novel. It's a "Special Rehearsal Edition Script".

Harry Potter and the Cursed Child is a two-part West End stage play written by Jack Thorne and J.K. Rowling and John Tiffany. The play began previews at the Palace Theatre, London on 7 June 2016 and was scheduled to officially premiere on 30 July 2016. The book of the same title, actually the rehearsal script and not a novel, was scheduled to be released on 31 July 2016, becoming the eighth official instalment in the Harry Potter book series. The story is set nineteen years after the events of Harry Potter and the Deathly Hallows and follows Harry Potter, now a Ministry of Magic employee, and his younger son Albus Severus Potter.

No one who was around for the Harry Potter hysteria of the 1990s and 2000s should be surprised that the upcoming script for "Harry Potter and the Cursed Child" is Amazon's most preordered book of 2016. Excited tak?

Kalau korang nak jadi antara yang pertama memiliki first edition di Malaysia, bolehlah dapatkannya di Popular Sunway Pyramid pada 31 Julai 2016 seawal jam 7 pagi. Kalau kat sini, kena berebut sikitlah. Kalau taknak berebut, boleh pre order dari Kinokuniya dan ambil buku tersebut pada 31 Julai 2016 mulai jam 7 pagi juga.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.