Thursday, April 28, 2016

Trans-Dimensional Turtle. New episode of Teenage Mutant Ninja Turtle

Dengan tak malunya I nak beritahu, Teenage Mutant Ninja Turtle adalah salah satu kartun yang I masih tengok sehingga sekarang. Masa kecil, suka sangat tengok mereka. Rasa makan pizza tu sangat cool! Hehehe. TMNT yang sekarang ni pula lebih hebat dengan CG animation. Korang prefer yang dulu atau yang sekarang? Agaknya macam mana kalau TMNT dari dua zaman ni berjumpa?

Jom saksikan episod terbaru TMNT pada hari esok. Ye, ESOK! Episod kali ni agak lain dari episod yang sebelumnya. Episod berdurasi setengah jam ni menceritakan tentant TMNT zaman sekarang telah kembali ke zaman 80an dan bertemu dengan TMNT di zaman 2D animation tu.



In “Trans-Dimensional Turtles,” all eight Turtles must battle to eliminate both the ‘80s Krang and Kraang Sub-Prime. After meeting their ‘80s counterparts in a 2D-animation world, the entire clan moves back into a CG-animation dimension, giving their new retro friends a taste of their realm. Additionally, in another dimensional twist, the episode will offer a glimpse of the Turtles in a comic book world resembling Kevin Eastman’s Mirage Studios comic book series.

Bunyi macam gempak je kan? Musim keempat ini juga lebih menarik apabila TMNT terpaksa berlawan dengan musuh di angkasa lepas bagi menyelamatkan planet Bumi. 

“Trans-Dimensional Turtles,” a new episode of Nickelodeon’s Teenage Mutant Ninja Turtles debuting in Asia on Friday, 29 April at 5pm (WIB), 5.30pm (TH), 6pm (MY/PH) and 6.30pm (HK/SG)

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.