Thursday, April 23, 2015

Data tanpa had dengan P1 ToGo

Frust apabila data plan habis? Masa ada banyak kerja nak kena submit, masa tu la tak dapat nak guna Internet gara-gara kehabisan data. Susah kan? Setiap pakej Internet yang kita langgan, pasti ada had data yang kita boleh gunakan.

Tapi kalau diberi pilihan untuk melanggan pakej Internet yang menawarkan data tanpa had, korang nak tak? Pakej Internet P1 ToGo adalah jawapannya.


Terkini, didapati trend untuk menyambungkan pelbagai peranti ke Internet secara serentak semakin meningkat di kalangan pengguna, terutamanya golongan warga belia. Di samping itu, pembelian kandungan definisi tinggi (HD) dan penggunaan peranti skrin besar secara meluas telah dikenal pasti sebagai punca utama kehabisan had data pengguna sebelum tempoh bil berakhir.

Dengan P1 ToGo, pengguna akan diberikan data tanpa had dengan kelajuan sehingga 1Mbps, pada harga RM115.53 sebulan. Kalau mendaftar melalui online sekarang, korang akan diberikan MiFi device secara percuma dan 1 bulan Internet percuma!

Ada 3 jenis pakej Internet yang boleh dipilih. Untuk pilihan data tanpa had, korang boleh subscribe pelan RM 115.54 sebulan dengan kelajuan sehingga 1Mbps atau RM168.54 sebulan dengan kelajuan sehingga 2 Mbps.



Tempoh kempen bermula dari 6 April sehingga 13 Mei 2015. Maklumat lebih lanjut mengenai kempen ini boleh didapati di http://www.p1.com.my/mifi/ .

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.