Wednesday, September 24, 2014

Kleenex® "Share The Softness" Facebook contest

Ketika rakyat Malaysia merayakan penubuhan persekutuan Malaysia 50 tahun lepas, Kleenex® memberikan cara baru kepada rakyat Malaysia sempena menyambut perayaan tersebut, iaitu dengan hanya mengamalkan perlakuan kelembutan melalui kempen “Share the Softness”. Kempen ini bermatlamat untuk mencapai sekurang-kurangnya 10,000 post di antara kalangan rakyat Malaysia yang berniat menjadikan kelembutan sebahagian daripada kehidupan seharian mereka!Dari sekarang sehingga 27 September, jenama ini mempelawa rakyat Malaysia meluahkan keprihatinan dan kasih sayang mereka melalui Facebook dengan tag yang mudah dan berpeluang untuk memenangi hadiah bernilai RM10,000. Setiap post Facebook menolong menyumbang kepada OrphanCARE, sebuah pertubuhan bukan untung yang menolong bayi-bayi terbiar dan anak-anak yatim mendapat rumah perlindungan dan penjagaan yang sempurna.

Sambil mencuba nasib dalam contest, kita juga boleh beramal. Bagus kan? Masih ada masa untuk menyertai contest ni, jadi macam mana nak masuk?


It is easy, so everybody can join. Untuk lebih jelas, ikut steps di bawah :

1. Like the  Kleenex® Facebook Page : www.facebook.com/Kleenex.Malaysia


2. Look out for the "Share The Softness" Facebook contest posts (like below).


3. Start sharing the softness by tagging a loved one in the comments section of the contest posts and let them know how much you care. Don't forget to hashtag your post #kleenexsoftness.

Senang je kan? Ni contoh yang I submit.Tempoh peraduan hampir tamat. So start sharing the softness now!

Untuk maklumat lanjut tentang bagaimana hendak Berkongsi Kelembutan, kunjungi halaman Facebook Kleenex® (www.facebook.com/Kleenex.Malaysia). Untuk maklumat lanjut tentang Kleenex®, sila hubungi talian Kimberly-Clark Consumer Care di 1-800-82-1188 (bebas tol) pada hari bekerja dari jam 9 pagi hingga 5 petang.


Sometimes, a little softness and care is all we need. I'm giving him this to make him remember us at work :)

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.