Monday, September 29, 2014

Bersinar sebagai Dugrostar

Kanak-kanak mempunyai pelbagai potensi dan bakat yang boleh dikembangkan. Semasa Batrisyia kecil, setiap perkara yang dia lakukan menjadi perhatian. Kami masih simpan satu video di mana dia menyanyi syok sendiri dengan bahasa yang hanya dia seorang faham. Menyanyi dengan penuh perasaan. Setiap kali menonton semula video tersebut, kami rasa dia memang berbakat dalam nyanyian.

Adakah anda rasa anak anda mempunyai bakat yang hebat dalam nyanyian, tarian atau bermain alat muzik? Ada sesuatu yang menarik menunggu anak-anak anda. It's Dugrostar!


Pertandingan Dugrostar™ ini terbuka kepada kanak-kanak dalam dua kategori berasaskan umur : tiga hingga enam tahun dan enam tahun lebih hingga sepuluh tahun. Setiap peserta boleh menyertai tiga segmen iaitu menyanyi, menari, bermain alat muzik atau gabungan kesemua bakat ini, serta membuat persembahan secara individu atau berkumpulan sehingga seramai enam orang. Jadi kalau anak anda seorang yang pemalu, pakat-pakat ajak kawan anak-anak anda sekali untuk buat satu kumpulan persembahan. Mesti seronok!

Ibu bapa boleh mula mendaftarkan anak mereka dari sekarang hingga 12 Oktober 2014. Ada tiga cara untuk daftarkan anak-anak anda.

♥ Dengan memuat naik video persembahan anak mereka di www.dugro.com.my
♥ Dengan mengunjungi siri jelajah terpilih di seluruh negara di mana rakaman langsung boleh dibuat di Gerai Rakaman Dugrostar™
♥. Dengan menyerahkan borang pendaftaran yang telah lengkap diisi bersama rakaman persembahan anak mereka dan menghantarkannya ke alamat yang dinyatakan pada borang pendaftaran.


Untuk penyertaan dalam Dugrostar™ , ia tidak memerlukan POP (Proof of Purchase). Mudah bukan?

Untuk masa terhad dalam tempoh kempen ini, kanak-kanak juga boleh menikmati koleksi eksklusif barangan Dugrostar™ dengan pembelian Dugro® bungkusan 900g, seperti beg piano atau gitar, jaket eksklusif dan jam tangan, serta banyak lagi!

Jadi kalau anda ada anak-anak yang berbakat, cepat-cepatlah mendaftar. Mana lah tau anak anda bertuah. Cara paling senang untuk mendaftar ialah melalui www.dugro.com.my.


1. Layari www.dugro.com.my2. Klik pada "pendaftaran" dan kemudian klik pada "borang"3. Isikan borang4. Anda akan diminta untuk memasukkan Unique Code. Sila masukkan HH0017 di ruangan tersebut. 

5. Kemudian upload video anak anda dan klik "Hantar".

Jika video berjaya dimuatnaik, penyertaan anak anda akan disahkan melalui SMS atau email jika dalam masa seminggu. Jika anda tidak mendengar sebarang berita dari pihak penganjur, sila hubungi Dumex CareLine di talian 1-800-38-1038. Video yang telah dimuatnaik boleh ditonton di website Dugro.
She's 6 years old. Bersinar Bersama Dugrostar!

Untuk maklumat lanjut tentang Dugro® dan Dugrostar™, layari www.dugro.com.my atau hubungi Dumex CareLine di 1-800-38-1038.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.