Tuesday, August 26, 2014

Mom’s Time Out

I'm not sure about other mothers but this is what I feel. Setiap hari, I rasa terkejar-kejar. Balik dari tempat kerja, I terus masuk dapur untuk siapkan makan malam. Lepas tu, masuk bilik air untuk mandi dan cuci pakaian (hand wash). Berhenti sebentar untuk makan malam. Lepas tu sambung semula gosok baju kerja untuk hari esok. Lepas siap tu, layan Tisya pulak. By the time Tisya masuk tidur, badan dah terlalu penat. All I want to do is lying on the couch and watch TV. Or maybe the TV is "watching" me. Sabtu dan Ahad barulah rasa rileks sikit. Usually I duduk rumah saja. Kadang-kadang teringin nak having my "Me Time" tapi agak susah unless I keluar rumah seorang diri atau mereka anak beranak tinggalkan I kat rumah :)



Time out is necessary for mommies like us, to make sure we don't feel burn out or overstress. Tapi macam mana? I masih teringat masa Tisya kecil, nak tinggalkan dia dengan hubby selama 2 jam pun I dah risau. Takut hubby tak dapat handle.

Tu baru 2 jam. What will happen if I went away for 5 days? Starting 28th August 2014, we can watch how the three dads from Malaysia, Singapore and the Philippines take charge of the family and home, while the moms get to go on a 5-day getaway! in MOM'S TIME OUT.



LIFETIME akan menayangkan siri realiti keluarga baharu Mom’s Time Out buat pertama kalinya pada 28 Ogos, yang menampilkan keluarga dari Singapura, Malaysia dan Filipina apabila mereka menjalani eksperimen sosial dengan menukar peranan mereka di rumah. Tiga orang ibu tersebut pergi bercuti selama 5 hari ke Vietnam bersama-sama, meninggalkan si bapa menguruskan anak-anak dan rumah tangga. Akan ditayangkan pada setiap hari Khamis jam 9 malam selama setengah jam, siri lima episod ini memaparkan peristiwa yang menarik dan kadangkala lucu apabila si bapa yang tidak biasa menjaga anak dan menguruskan rumah tangga terpaksa memikul tanggungjawab tersebut.


THE 2ND SCREEN EXPERIENCE

Stand to WIN a 3D2N stay at Angsana Lang Co, Central Vietnam when you download the ScanAd app on your Apple and Android devices. Open the app and scan it while watching the show to access more content on Mom’s Time Out. You can also share and learn opinions from other parents when you take part in the weekly discussion on the app.



Jom kita berkenalan dengan 3 keluarga yang terlibat.

#TheJasons


Jason and Leishia Kalaichelvams, with Arianna (4yo) and Olivia (2.5yo)

From Malaysia, meet the Jasons... Dad Jason is a motivational speaker who is a self-confessed workaholic who totally loves his job and probably often prioritizes it above his family. Mom Leishia is a homemaker and freelance writer who cares for their two daughters (4-year-old Arianna and 2.5-year-old Olivia). Will things spiral out of control when Mom is not around?


#TheBaileys

Kenneth and Emerald, with Briah (2.5yo)

From the Philippines, meet the Baileys… Dad Kenneth and stay-at-home Mom Emerald have a 2.5-year-old daughter Briah who is adorable but can be quite a handful! With Dad being the sole breadwinner of the family working night shifts since Briah was born, he now has to take on one of the toughest challenges of his life to care for his daughter while Mom is away. Will he be able to handle it?


#ThePangs

Christopher and Julie Pang, with Marcus (12yo), Michael (8yo) and Matthew (4yo)

From Singapore, meet the Pangs… Dad Christopher and Mom Julie run a successful boutique real-estate company and have 3 boys (12-year-old Marcus, 8-year-old Michael and 4-year-old Matthew). Christopher and Julie often quarrel about their differing parenting principles – Dad is more for corporal punishment while Mom is all about positive reinforcement. What will happen then when Mom is away?


Jadi jangan lupa menonton episod pertama pada 28th August 2014, 9 malam di saluran Lifetime.

 For more information about #MomsTimeOut, check out: www.LifetimeAsia.com/MomsTimeOut

#MomsTimeOut

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.