Tuesday, August 05, 2014

Amante Charity Fair

Kalau dah namanya perempuan, siapa yang tak suka pergi spa. Betul tak? Kalau ada masa, boleh je ke spa setiap hujung minggu. Masa tu la kita nak manjakan badan.

Jika diberi peluang untuk memanjakan badan sambil menderma, korang nak tak?


Amante Nail Spa merupakan sebuah spa yang menawarkan pakej urutan badan dan rawatan kuku. Memang best spa ni. I tau sebab I dah pergi. Boleh tertidur masa dia urut tu.

So apa yang dikatakan memanjakan diri sambil menderma? Ok, pada 7 September 2014 ni, Amante Nail Spa akan mengadakan Amante Charity Fair dari pukul 10 pagi hingga 6 petang. Pelanggan boleh membeli Amante Charity Coupon Booklet berharga RM35. Di dalam booklet tu, korang akan dapat 7 X RM5 cash vouchers di mana korang boleh gunakan untuk membeli treatments, activities, food and games di Amante Charity Fair dan BONUS thank you RM88 Hot Stone Massage treatment!

Hasil kutipan jualan booklet akan disalurkan kepada GOOD SAMARITAN HOME – Home for Children in Malaysia for their education.

Macam mana nak dapatkan Charity Coupon Booklet tu?  

Purchase the Amante Charity Voucher booklet from the nearest Amante outlet. Visit www.amante.my for a list of locations near you.

Kalau korang tak boleh hadir ke Amante Charity Fair ni tapi nak menderma, macam mana?

You can transfer/bank in to Amante Beauty Care Sdn Bhd (MAYBANK ACC NO. 512491131743). Send transfer note/bank-in slip to amantecharity@gmail.com with name, e-mail address and mobile number. You can collect your Amante Charity Coupon Booklet on 7th September, 2014 at Amante Charity Fair.

Jom memeriahkan event ni. Dapat juga kita menderma kepada kanak-kanak yang kurang bernasib baik.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.