Friday, May 23, 2014

Tailbone

My tailbone dah sakit sejak 3 minggu lepas. Ni kalau doktor dengar mesti kena marah, "Kenapa sekarang baru nak jumpa doktor?".

Satu benda yang I selalu buat ialah bagi masa kepada badan untuk sembuh sendiri. I hanya makan ubat selesema/batuk selepas seminggu lebih menghidapnya. I tak makan ubat demam, especially sebelum jumpa doktor sebab taknak demam kebah sementara. You know, makan ubat dan bila jumpa doktor, demam pun kebah. Lepas tu doktor ingat kita tipu. Balik rumah, demam semua. I learn my lesson. Sejak tu memang takkan makan ubat demam selagi tak jumpa doktor.

I have a reason why I delay my appointment with doktor. Sakit tu datang lepas I berzumba tak ingat dunia. Hehehe... So ingatkan badan terkejut. Tapi hairan juga. Sesi tu tak la sepenat kelas Kevin tapi sakitnya semacam. I let time passed. Sakit lagi. Pospone. Sakit lagi. Today, I decided to see the doctor. Nasib la boss bagi half day.

So yeah, hari ni half day. Esok nak join yoga pulak. X-Men pun menanti. Sakit-sakit pun nak kena bergerak, ye tak? Semenjak TGV dekat dengan rumah, rajin pulak nak tengok wayang :)

5 scribble(s):

Ainim Suju said...

Zumba tu camana ek?

Liz said...

zumba tu aerobik. try google.

msredcheesecake said...

akk pon selalu mengelak makan ubat...

J said...

Liz..try ambil calcium supplement...its work for me..wish u good luck

Liz said...

msredcheesecake > hehe.. samalah kita.

J> doctor checked. bkn tulang yang sakit tapi otot.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.