Friday, April 11, 2014

MANGO Malaysia Spring Summer '14 Collection kini di Zalora

Hi girls.

Dah masuk bulan April ni, kebanyakan store dah mula keluarkan koleksi musim bunga dan musim panas. Walaupun Malaysia ni tiada 4 seasons, ramai juga yang ternanti-nantikan koleksi sebegini. Salah satu brand yang sudah mengeluarkan koleksi terbaru mereka ialah MANGO. Kini, korang boleh dapatkan koleksi terbaru ni di Zalora.

Known as one of the best affordable labels in the local fashion scene, they have been providing women with high-street fashion looks that suit the needs of young urban women. Mango Malaysia focuses in offering stunning and unique collections that would make your look desirable. They are the champion when it comes to adding the latest hot trends to create a whole new look for women with their dazzling creations. The key to their unbeatable successful records may lie in their exclusive and luxurious products that you can get them at best and affordable price.

MANGO dah ada 14 retail stores di seluruh Malaysia. So korang boleh ke mana-mana store yang berdekatan. Tapi macam I, I suka lihat-lihat di website dulu. So Zalora menjadi pilihan untuk menatap koleksi terbaru ni. Jom tengok antara koleksi MANGO yang boleh didapati di Zalora.

http://www.zalora.com.my/Paisley-Halter-Top-187473.html
Paisley Halter Top


http://www.zalora.com.my/Contrast-Edge-Blouse-186315.html
Contrast Edge Blouse


http://www.zalora.com.my/Paint-Print-Dress-185804.html
Paint Print Dress


http://www.zalora.com.my/Braided-Belt-Long-Dress-180641.html
Braided Belt Long Dress

MANGO bukan setakat mengeluarkan pakaian tetapi MANGO juga mengeluarkan pelbagai koleksi kasut, aksesori dan beg tangan. Tinggal pilih untuk digayakan sahaja! I tengok, koleksi terbaru ni masih Free Shipping. So kalau nak beli, elok sangat beli sekarang.

Kalau nak tengok lebih banyak produk MANGO di Zalora, layari Mango Malaysia sekarang. Pasti ada sesuatu yang menarik perhatian korang di sana.

1 scribble(s):

Miss Ika said...

the long dress is great <3
http://www.unlimitedbeautysecret.com/

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.