Thursday, April 03, 2014

Malaysia Clothes Buffet is back!

Hello!

Pernah dengar tentang Malaysia Clothes Buffet? Ya bukan setakat makan buffet tapi nak beli pakaian pun boleh secara buffet. Bila sebut buffet, semua orang tau yang kita hanya perlu keluarkan sejumlah wang dan lepas tu boleh la makan sebanyak mana yang kita larat. Betul? Macam mana pula dengan Clothes Buffet?



Untuk Malaysia Clothes Buffet ni, korang hanya perlu bayar sebanyak RM60 dan akan diberikan satu zipper bag bersaiz 9 x 14 inci. Ianya semudah 1, 2, 3.

1. Pay RM60 to be entitled to a ziplock bag
2. Grab as much clothes as you can within 15 minutes.
3. Fit it into your ziplock bag and zip it up! All the clothes that you can fit into the bag are yours to own!



Terms and Conditions

♥ Cash terms only on event day
♥ No handbags and any other bags allowed in the ‘shopping area’
♥ May go for multiple rounds
♥ Only 1 bag purchase per session per person
♥ Sessions limited to while stocks last
♥ Clothes are all in brand new conditions
♥ No pre-loved/pre-owned/vintage items
♥ No trying allowed
♥ Shopper must be able to close the ziplock bag before exiting ‘shopping area’
♥ Bag must not be torn or damaged or a penalty for a new bag will be incurred
♥ No refunds
♥ Management reserves the right to refuse entry/sale of bag
♥ Management reserves the right to amend the terms and conditions without prior notice

Record to break is 16 pieces, bebeh!

Nak lagi best? Untuk setiap 3 hari, satu Blowout Sale akan diadakan di mana setiap item yang dijual di situ boleh dibeli dengan harga RM10 sahaja.


Untuk keterangan lanjut, boleh layari Facebook mereka di https://www.facebook.com/malaysiaclothesbuffet

Kalau nak terus beli tiket pun boleh. Klik di https://www.facebook.com/malaysiaclothesbuffet/app_434287979923319 dan pilih slot yang korang nak pergi.

3 scribble(s):

N.A.T said...

wahhh . nak g lah ... macamana leh tak tau ni

Liz said...

NAT> sila pergi!

animkechik said...

jom!!

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.