Monday, April 14, 2014

Kids activity at UNIQLO. Hurry, available this weekend only!

Tercari-cari koleksi pakaian yang santai, menarik dan dalam masa yang sama, tidak terlalu mahal untuk anak-anak? Apa kata singgah di UNIQLO. Untuk setiap pembelian ada sesuatu yang menarik menanti anda. Apa agaknya? Jom baca entry ini.

UNIQLO is a brand of Fast Retailing Co. Ltd., a leading global Japanese retail holding company that designs, manufactures and sells clothing under seven main brands : Comptoir des Cotonniers, GU, Helmut Lang, J Brand, Princesse tam.tam, Theory and UNIQLO. UNIQLO is Japan's leading specialty retailer.



UNIQLO bukan sahaja mempunyai koleksi pakaian untuk lelaki dan wanita, malah UNIQLO juga sudah mula mengeluarkan koleksi untuk bayi dan kanak-kanak. Setakat ini, terdapat 4 UNIQLO stores yang mempunyai koleksi LifeWear Kids and Baby dan 13 UNIQLO stores yang mempunyai koleksi Kids. Ini termasuk UNIQLO store di Sunway Pyramid dan Alamanda yang telah melancarkan koleksi yang sama baru-baru ini.

Koleksi untuk bayi banyak menggunakan warna pastel. Untuk kanak-kanak pulak, warna dan motif ceria digunakan. Memang cantik dan menarik!

Koleksi bayi

Koleksi untuk girls..

and girls...

and girls...

Ok, I'm guilty. There's no photo for boys collection. Dah anak pun anak perempuan. Memang tak tengok langsung koleksi untuk kanak-kanak lelaki. Apa yang I suka tentang Baby/Kids Collection dari UNIQLO ni ialah warna memang cantik, rekaan simple tetapi menarik dan paling I suka, fabrik yang digunakan tak panas. Selesa dipakai untuk kanak-kanak. Tisya pun puji baju tidur yang I belikan. Dia cakap, "Best la baju ni. Tisya tak rasa panas pun".

Untuk meraikan pelancaran koleksi terbaru ini, UNIQLO telah dan akan mengadakan photo booth session untuk seisi keluarga di empat UNIQLO stores.

Date : 12th - 13th April
Store : Fahrenheit 88 and 1Utama

Date : 19th - 20th April
Store : Mid Valley and KL Sogo

Photobooth : A 'live' photo booth takes free prints of families with a variety of props against a colourful backdrop, presented in a frame of their choice (valid while supplies last).

Untuk dapatkan free photobooth session ni, anda hanya perlu beli apa-apa pakaian dari koleksi UNIQLO Kids. No minimum purchase. Setiap pelanggan boleh mendapatkan satu sesi photo untuk satu barangan yang dibeli dari koleksi tersebut. Hanya perlu tunjukkan resit sahaja.

So kena la shopping dulu kan?

This lounge set memang selesa dipakai waktu tidur.
Kalaulah ada koleksi untuk mak budak.. hihihi

"Feel the SEA" Collection. 

Koleksi ni merupakan gabungan 10 jenama dari 5 negara South East Asia. Design T-Shirt memang unik.

Ni pun beli juga


Dah bayar? Kemudian, boleh la kena photobooth yang disediakan. Tunjuk resit, pilih props yang korang nak guna dan mula beraksi.





Hasilnya


Jangan lupa tau. Sesi bergambar ni hanya boleh didapati dia empat UNIQLO stores sahaja. Minggu ni korang boleh terjah UNIQLO Mid Valley dan KL Sogo.

Untuk keterangan lanjut, layari Facebook UNIQLO Malaysia di https://www.facebook.com/uniqlo.my

3 scribble(s):

AyuArjuna BiGoshh said...

wah mesti banyak di sopiing :)

i like UNIQLO!!!

Mya Akmal said...

comelnya! :DD

Liz said...

Ayu> eleh, akak pun sama

Mya> sape yang comel? hehe

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.