Friday, March 07, 2014

Look sharp with these Ray-Ban glasses

Hallo. Have you ever heard of GlassesOnline?  GlassesOnline is Malaysia's first online glasses store that offers a wide selection of high quality prescription eyeglasses, frames, contact lenses and branded sunglasses for both men and women.

GlassesOnline ada minta I create a style for one Ray-Ban glasses. It is so easy. All I have to do is choose the Ray-Ban I like and start mix and match the outfit and accessories. Ada banyak jenis Ray-Ban yang dijual oleh GlassesOnline tapi I hanya boleh pilih di antara 3 jenis Ray-Ban yang diberi sahaja. So I pilih Ray-Ban RB5121 A 2012. Bunyi macam senang je tapi bila you boleh access pelbagai jenis outfits dan accessories dalam database tu, boleh rambang mata dibuatnya. I pun tak tau berapa banyak kali I buat. At last, here is my style.




AE Cropped Tiered Tank
Sisley Blazer Bordeaux
Saint Laurent Skinny Faux Leather Trousers
Sergio Rossi Ankle Boots
Fossil Heather Mini Three Hand Leather Watch
Coach Mother of Pearl Heart Necklace


What do you think?

Kalau korang berminat untuk lihat jenis glasses yang boleh didapati di GlassesOnline, bolehlah ke links di bawah:

GlassesOnline facebook page : https://www.facebook.com/glassesonline.com.my

1 scribble(s):

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.