Thursday, January 09, 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014!

Merayap ke blog member, ternampak satu post dari Mak Dara. Apa lagi, jom sertai.

http://www.bicaramakdara.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Nak join ni senang je. Korang klik gambar di atas dan ikut apa yang diminta seperti di bawah:

1. Buat entry bertajuk : Jom Naikkan Trafik Blog 2014!
2. Tak Perlu follow Blog Meroyan Mak Dara ni (Tapi kalau sudi dengan rela hati Mak Dara tak halang hehehe)
3. Tepekkan Banner di atas tu dan link kan ke entry ini
4.Tuliskan serba sedikit tentang blog anda
5. Setelah selesai letakkan url entry anda di komen box di bawah ye

Opps... jangan tulis kat comment box sini pulak. Tu, pergi terjah blog Mak Dara. Hehehe...

NOTA PENTING!! Jika anda telah menyertai segmen ini anda perlulah terjah ke blog blog yang bakal mak berikan listnya nanti dengan sebanyak mungkin ye dan jangan lupa untuk tinggalkan jejak anda di blog itu.. Dan jika blog anda menerima lawatan dari yang menyertai segmen ini anda haruslah membalas lawatan mereka itu.. Dengan cara itu kita dapat membantu dalam menaikkan trafik blog sesama kita ..

Serba sedikit tentang blog nie :

Nama blog ni "Liz Rohaizat". Liz itu saya dan Rohaizat itu my hubby. Eventhough guna nama dia, jarang sekali saya cerita pasal dia. Blog saya banyak berkisar tentang pengalaman saya sebagai seorang ibu. Tapi semenjak anak dah besar, blog pun dah beralih arah. Cerita pasal travel la, beauty product la, tempat makan yang best la, apa-apa yang berbaloi dikongsi... yang penting, jarang cerita pasal gosip artis di sini. Ahaks.

42 scribble(s):

saya tak tipu!!nina the mummy said...

sila follow n singgah blog saya! ambik ko... straight binti forward! terus bin terang! muahh!!
http://ninathemummyntheboys.blogspot.com/2014/01/14-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Dyah said...

Salam terjah..ni bukan melodi..tp Yb kawasan yg giler glamer dgn harapan follow sy balik..muahaha..Roziah

Amanda Suria said...

salam kenal..salam ukhwah, datang bertandang dari segmen yang sama...follow sini ye...

Sally Yatiey said...

Selamat bersegmen ;)

SyedGraphix Dot Com said...

Singgah sini dari segmen mak dara :) Salam perkenalan.

tifa anvar said...

slm perkenalan. dr segmen sama
jom ke blog saya baca, follow n klik iklan
http://iamtifa.blogspot.com/

Azhafizah Md Nor said...

Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

Semoga dapat tambah lebih banyak kenalan.

Sidratul Muntaha said...

salam singgah
#196

Cik Puan Rara said...

Assalammualaikum,datang dr SEGMEN MAK DARA! singgah dan follow sini.moga perkenalan ini boleh mengeratkan lg ukhwah kita sesama blogger.Amin.

julia jamaludin said...

singgah sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Liz said...

Nina, Dyah, Amanda, Sally, Syed, Azhafizah dan Helmi > Hi. Thanks for dropping by. I dah follow korang semua.

Tifa > Hi dear. Thanks for dropping by. I tak tau kenapa tak dpt follow you. Ada keluar error message

msredcheesecake said...

thanks liz singgah blog sy... hhee

Asmar Arafad said...

Dari segmen mak dara, mai balas kunjungan sambil follow, slm kenal

Ahmad Zaki said...

Singgah dari segmen yang sama. =)

http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?

MyCherita said...

datang dari segmen yg sama..salam ukhwah.. :-)
http://thescreammer.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Liz said...

Safura and Julia > Hi girls. Thanks. I dah followed you all juga

Liz said...

msredcheesecake > sama-sama :)

Liz said...

asmar > dah...dah follow awak sblm ni :)

Zaki > sudah singgah ke sana juga

Mia Liana said...

salam... mia singgah dari segmen yang sama... dan follow sini. salam kenal ya...

http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Liz said...

MyCherita dan Mia Liana > Thanks. Saya dah follow blog you all juga

Fiza Rahman said...

Hi! LIZ...HEHEHE...

Kisah Si Dairy said...

datang dari segmen Makdara
http://www.kisahsidairy.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Phat said...

datang jenguk sahabat segmen mak dara dan rapatkan silaturahim http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html tq

CikLily Putih said...

hi liz,
datang kacau-kacau kat sini

N.A.T said...

huhuhu seb jumpa gak blog ni sebba click je kat name xdapat msk blog pun ...

BW sini Thanks singgah blog kita

Liz said...

Fiza> Hi Fiza :)

Kisah Si Diary, Phat > saya dah follow kamu juga

Cik Lily> Hi Cik Lily!!

Nat > you're welcome

bella luna said...

salam tuan tanah ;)kunjungan hormat dari
http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

sudah menjadi pengikut setia blog ini. keep blogging dear =)

Syuhada Baharudin said...

salam perkenalan..
datang singgah dari segmen yang sama.
follow done.
selamat berblogwalking :)

http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Maszie Fatah said...

dari segmen yg sama
http://maszie.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Done follow...:)

aisya said...

balas kunjungan sambil follow dari segmen yang sama. :)

mazzING said...

Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
MZG

yang baik Ishak said...

YB datang dari segmen yang sama. Baru berkesempatan singgah dan tinggal jejak.

http://yangbaik.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Ainim Suju said...

Salam perkenalan..
Singgah blog walking disini

Dah follow juga ya
http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

cheqna said...

cheqna berkunjung balas ke sini =)

Liz said...

bella, syuhada, maszie, aisya, mazzING, yg baik ishak, ainim dan cheqna > Hi. salam perkenalan. saya sudah follow kamu semua

arina abdul rahman said...

Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Liz said...

Hi Arina. Terima kasih. Saya dah jadi ur follower juga :)

Mas Zull said...

assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

Kasih Lestari said...

Harap tidak terlewat untuk datang melawat…

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Liz said...

Mas Zull dan Kasih Lestari > Salam perkenalan

julia tarmidi said...

salam singgah :)

http://akuseorangtraveler.blogspot.com/

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.