Friday, January 03, 2014

Happy New Year!

Hi peeps!

Dah lama ke I tak update blog nie? Maaflah ye. Disebabkan cuti hujung minggu, lepas tu sambung cuti sakit, memang tak sempat nak update apa-apa. Tau-tau je dah masuk tahun 2014.

How time flies! Klise sangat.. ahaks.

Sempena tahun 2014 ni, blog pun berwajah baru. A big thank to Ida from Krafty Palette yang telah menghasilkan design sebegini. Permintaanku biasa saja. Nak warna pastel, ada satu rama-rama pun jadilah. Senang bekerjasama dengan dia sebab dia pantas menjawab email. So kalau korang nak blog berwajah baru, silalah dapatkan perkhidmatan dari Krafty Palette.

For year 2014, I want to focus on one thing.


That's right, baby. It's about time to take care of myself.. inside and outside.

Oh, I sangat suka layan Counting Stars by One Republic. Ketepikan video klip yang tak sesuai tu, lirik lagu ni mengingatkan kita supaya "Said no more counting dollars We'll be, we'll be counting stars". Very meaningful!

7 scribble(s):

Cindy Tong said...

nice design! first time visiting ur blog... awesome blog u hv... follow u in btw.. mind follow back?

Fiza Rahman said...

Reminding for myself too liz. Sayangi diri sendiri adalah lebih baik.

CAntik blog. Simple & kemas. Ni yg rasa nak tukar cat jugak ni.

Liz said...

hi cindy! thanks for dropping by. will definitely check ur blog later. next week, ok? i will follow u :)

Miss Ika said...

yup love our self first
http://notamanjaku.blogspot.com/

Liz said...

Fiza> eh, bukan ko baru tukar ke?

Miss Ika> betul

anak Wan Salleh said...

suke blog ni.. kemas. happy new year. me pun, lebih pentingkan kesihatan untuk 2014

Liz said...

kak mira> happy new year, kak mira.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.