Thursday, January 30, 2014

Happy Chinese New Year

Fuh, "berhabuk" dah blog nie. Sorry la sangat. Tak sempat nak update apa-apa minggu ni. Maklumlah, nak CNY. Jadi kami semua sangat sibuk nak siapkan kerja. Big boss nak cuti panjang. Hari ni I still bekerja eventhough dia dah cuti tapi setengah hari je la.

Setengah hari pun takde maknanya sebab kena tunggu Tisya balik dari sekolah dan hubby balik dari kerja petang nie. Cuti panjang sempena CNY dan Hari Wilayah pun tiada maknanya. Duduk rumah saja sejak Tisya sekolah hari Isnin nanti. Belum apa-apa I dah rasa bosan.

Malam tadi I sampai komplen. "Eiii..cuti panjang ni takde nak buat apa-apa ke?". Hubby pulak jawab, "Ada, kita rehat kat rumah"

T_T

To all my Chinese friends, I wanna wish you "Gong Xi Fa Cai" and Happy Chinese New Year.


3 scribble(s):

Syaza Suhana said...

Hehe cuti boring because banyak kedai tutup this CNY :p

Phoebe said...

Salam Liz.. I felt the same way. Ingat2 mau pergi ibu kota tp in the end just stay at home. Huhu..

Liz said...

Syaza> hehehe.. tapi mall buka :D

Phoebe> Salam. tapi lama2 kat rumah pun boring juga. kena keluar la merayap.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.