Thursday, December 05, 2013

Natta Cosme Charity Drive

Kurang sebulan yang lalu Taufan Haiyan telah melanda Filipina. Walaupun amaran awal telah dikeluarkan, impak dan kesan buruk dari taufan tu amat sukar dikekang kerana ia merupakan taufan terburuk yang pernah direkodkan. Kelajuan angin dalam Taufan Haiyan mencecah 315km/jam.

Banyak after-impact photos telah dirakamkan. Kemusnahan harta benda dan kehilangan nyawa telah mencecah beribu orang. Ramai yang telah kehilangan orang tersayang dan tempat tinggal. Pada hari yang sama, ramai bayi telah dilahirkan dan bayi-bayi ini terpaksa survive dalam keadaan yang serba kekurangan dan tanpa bekalan air yang bersih.Prihatin dengan nasib yang menimpa rakyat Filipina, Natta Cosme telah menjalankan charity drive untuk pelanggan mereka. 

In Natta Cosme, we strongly believe that absolute beauty does not stem solely from the external perfect skin, the internal beauty expressed through various kind acts is equally crucial to show your unique gorgeousness as well. Natta Cosme has been committing to the meaningful line; life gives to the giver and takes from the taker. The less valuable things you are having may mean the world to others; by contributing to others tiny things you have, you will be rewarded in some other ways.

Para pelanggan boleh membeli sambil menderma. Hanya perlu beli produk yang berada dalam kategori "Charity", setiap hasil dari pembelian tersebut akan disalurkan kepada tabung bagi membantu mangsa Taufan Haiyan.Untuk keterangan lanjut, boleh ke sini : Natta Cosme Charity Drive

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.