Monday, December 23, 2013

My 2014 Beauty Resolution

How time flies! Sekejap je rasa.. kita dah nak masuk ke tahun 2014. I know bila sampai hujung tahun je, ramai yang dah mula pasang azam tahun baru. Me? I tak pernah nak ada specific resolution for each year. Simply because I guess I don't want to pressure myself. Hahaha...

But I perasan yang I pun tak muda sangat dah. Tahun depan umur dah masuk 32 years old yo! So I really need to take care of my health and beauty. You don't think you're beautiful? It's about time for you to change the way you see yourself. Jangan terlalu merendah diri, ok?

Sebagai pembuka tirai tahun 2014, The Butterfly Project telah berkolaborasi  dengan Yadah untuk mengajak butterflies mengetahui dengan lebih lanjut tentang produk Yadah.


Do you remember my previous post about Yadah? Nevermind, let me refresh your memory. Yadah is from Korea and it offers a wide range of botanical skincare products that are gentle yet effective to your skin. The best part is all the products are 100% chemical-free and have no artificial colouring. You will get all the benefits from the natural plant ingredients. Do not underestimate the power of natural and organic product.



So what is my 2014 beauty resolution?

1. To get enough sleep. Semua orang tahu kita patut tidur sekurang-kurangnya 8 jam sehari tapi berapa ramai yang tidur 8 jam sehari? Me? I rasa I hanya tidur 5-6 jam sehari sahaja. You have to get enough sleep to make sure your body get enough rest. Penting ke? Penting kerana ketika tidur, badan kita akan 'repair' segala 'kerosakan' di luar dan dalam badan. Bila tak cukup tidur, you will get tired easily, become grumpy and muka terus tak cantik. I know it's not easy but I have to try. Hey, I can have enough sleep during the weekend.

2. Exercise more. I have to stop giving excuse to myself. Dulu rajin buat zumba dan aerobik. Lepas tu bila mula pasang angan-angan nak tambah anak, I stop sekejap. Tapi takde juga rezeki tu. So lepas ni no turning back. Kita exercise sampai penat. Hehehe..


That's it!  Inilah 2 perkara yang I nak ubah untuk tahun 2014.


To celebrate the new year festivities with a cute lil girl name YADAH! from Yadah Malaysia, click here.

2 scribble(s):

Mizu chan said...

Both reasons is not parallel with me. I overslept mostly when I had my holiday and don't like to exercise either..

Liz said...

Mizu chan > Maybe it's about time to change :)

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.