Monday, November 18, 2013

My blog stat

Bila sebut pasal pageview statistic, I tak ambil port sangat. Probably because blog ni hanya blog picisan. Jadi, I rasa berapa kerat sangatlah orang yang nak datang singgah kat sini.

Hanya bila ada agency minta my blog stat, baru I check. Cuma kali ni, dia minta blog stat for the past 3 months. Barulah I sedar pageview telah bertambah dengan mendadak.

August 2013

September 2013

October 2013

Seriously, I can't believe that figure appear in the stat. Alhamdulillah. Terima kasih kepada korang yang sudi singgah di blog ni. Blog ni tak famous pun. Percayalah, setakat 11k tu tak la besar mana. Orang lain berpuluh ribu. Rileks je.

Tapi kalau korang tengok graf tu, jumlah tu bukanlah jumlah tertinggi yang blog ni pernah capai. I guess ia bergantung kepada berapa kerap I berblogging dan project yang I join.

Once again, thank you!!!

2 scribble(s):

Mieza Everdeen said...

wuuu menangis tengok stat akak. stat saya ciput sangat (T_T)

Liz said...

Mieza> Blog akak blog lama. Don't worry. Lama-lama nanti stat awak pun akan meningkat. Awak lagi rajin update

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.