Thursday, November 14, 2013

Blog bermasalah

Hmmm, time banyak kerja nak kena submit, time tu la blog buat hal. Blog tak buat hal tapi masalahnya my blog tak di update di bloglist kawan-kawan. Kalau korang tengok, katanya kali terakhir I update ialah 5 hari yang lalu. Memang tak betul la kan?

Jadi agak tak sedap bila nak post benda baru. Kalau post pasal diri sendiri, takpe la juga. Bila melibatkan advert untuk orang, rasa macam tak adil nak up post sekarang. Korang, camne nak atasi masalah ni? I memang dah guna feedburner. My feeds ok je. Tapi entah apa masalah kali ni. Now I disable feeds kejap (walaupun belum tentu ia akan membuahkan hasil).

Ada sesiapa boleh bantu?

2 scribble(s):

Puan Gojes said...

hi liz.

nampaknya kita mengalami masalah yg sama. seminggu tak berupdate? biar betik kan T_T
now nak join segmen pun teragak2. sebab nanti, entry terkini depa tak nampak T_T
awak da jumpa jalan penyelesaiannya tak?

Liz said...

Puan Gojes> Hi! Masa pertama kali kena dulu, saya search. Ada blogger shared macam mana nak setup RSS Feeds utk blog. lepas ikut step dia, ok.

Masa kena baru-baru ni, dah malas nak buat apa. Puas godek tapi tak berjaya. Last-last dia elok sendiri.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.