Tuesday, October 29, 2013

Thayers Rose Petal Witch Hazel with Aloe Vera Toner

Hi girls,

Have you ever heard of Thayers Rose Petal Witch Hazel with Aloe Vera Toner? Nama panjang kan? Sekali baca, mata I tertangkap dengan 3 ingredients yang terkandung di dalamnya : Rose Petal, Witch Hazel and Aloe Vera.

"Made of extract from the Witch Hazel shrub (Hamamelis Virginiana) and a blend of other time-tested ingredients - THAYERS® Witch Hazel with Aloe Vera Formula Astringents and Alcohol-Free Toners are soothing, natural treatments that cleanse, tone and soothe your skin. THAYERS® are the only Witch Hazel products made of non-distilled extract from the Witch Hazel shrub maintaining the highest levels of therapeutic tannins"

Thanks to The Butterfly Project and Natta Cosme, I diberi peluang untuk mencuba toner ni melalui Blogging 101 programme. Natta Cosme put extra effort into this pack. Instead of just wrap everything using a bubble wrap, they put a lot of shred papers in the box, wrapped each item nicely, wrap them all again with a red craft paper and lastly put a nice "For You" sticker on it.

Simple but nice lace on the outside

Red and special in the inside.
Didn't I mention to you before that I love anything red?

An introduction card from Natta Cosme

Across the trillion stars along the milky way, there exist a planet named Natta. The nation of the planet lived under an abominable rule where the people must never look the same. They must have their very own distinctive style and character. If there ever existed people who look identical to one another, the authorities will dispatch these people to the one and only Natta Cosme. Natta Cosme provides numerous beauty products that brings out the true physical beauty of the people. These products include skin care, body wash, and make up set. A new individual will be borned after undergoing the transformation. This can be seen in the double "T's" of the logo of Natta Cosme which represents that every individual is distinctively different from one another.

Somehow, they make me feel special. Thank you Natta Cosme. Jom tengok apa yang ada di dalamnya.


Thayers Rose Petal Witch Hazel with Aloe Vera Toner – 355ml
Egyption Magic All Purpose Skin Cream – 3ml
A floral motive plastic bag with cotton pads and some surprise
An envelope with a letter for my blog readers

Toner ni didatangkan dalam botol besar. Memang boleh tahan lama. The bottle was tide with a red ribbon. Another small gesture to make us feel special. Penutup botol ni di seal dengan baik. Jadi sebelum guna, kena buka dulu sealer tu. Kemudian, buka keluar penutup botol dan buka sealer lagi satu yang berada di dalam. I keep the ribbon because it’s too cute!

Clear label at the back

Once kedua-dua sealer ni dibuka, dah boleh bau wangi ros. Korang yang selalu pakai toner mesti dah terbiasa dengan bau toner yang kuat dan kita boleh tau ada chemical terkandung di dalamnya. Tapi dengan toner ini, korang hanya dapat bau wangi semulajadi. I like it very much!

I pakai toner di waktu pagi dan malam. Kali ni, I cuba pakai toner ni dengan cotton pad yang disediakan. This cotton pad has a good absorption. Paling penting, it won’t leave any cotton residues behind. Ada sesetengah cotton pad akan meninggalkan cebisan cotton which means it's not good.

The cotton pad is still in a good shape. 
Boleh nampak kekotoran yang keluar lepas guna toner nie.

Once applied, I felt a burning sensation on face. Fret not, it will subside. However, I don’t feel the burning sensation on my next application. Mungkin I guna banyak sangat kot sebelum ni. Rasa bagus sebab gunakan produk yang tiada chemical. Lepas guna, muka rasa segar dan wangi!

We also received a sample pack of Egyption Magic All Purpose Skin Cream. I tak pernah dengar tentang Egyption Magic All Purpose Skin Cream. Thanks to Mr. Google, rupa-rupanya skin cream ni sangat terkenal dan boleh digunakan untuk pelbagai masalah kulit.


"Egyptian Magic is an all-natural skin cream made from six of nature's most powerful moisturizing and healing ingredients. For more than 20 years, we have been blending these ingredients using our unique, proprietary process based on a formula that was created thousands of years ago in the land of the Pharaohs"

Wow, a secret recipe from thousands of years ago? It must be good to be around until now.

I choose to apply a moisturizer because some toners make my skin feels dry

Unscented and pale brown in color. The texture is very oily

I cuba gunakan ia untuk lingkaran gelap di bawah mata. Tekstur krim ni sangat berminyak jadi tak perlu pakai banyak. Hanya perlu picitkan sedikit amaun di telapak tangan. Kemudian gosok hingga ia menjadi minyak. Terus apply di tempat yang kita ingini. Time will tell whether it works for me. You won't see the difference in a night :)

Ada satu benda dalam box tu yang buat I sangat curious. A white-orange capsul that resembles a capsul that we can find at the drugstore.

A medicine for us to consume?


Oh, it's something like a fortune cookie

Let see what the question is.

"True" for me.

I rasa itulah cotton pad yang Natta Cosme syorkan kepada I. That cotton pad is good. Memang tak mudah koyak. It has 3-layer design for best utilization of skin care product.

Top layer (white): optimal application of toner. 
Middle Impermeable film: uses less toner.
Bottom layer (pink side): for soft and comfort application. 

I sudah mula gunakan toner ni on my last birthday. Gave myself a week time for me to try and feel the difference. Kesan penggunaan toner ni berlainan untuk setiap individu. You have to try it first.

7 days after my first application, memang ada terasa kelainannya. Actually, kulit sudah mula terasa lembut dan pores di muka menjadi kecil seawal hari ketiga I memakai toner ni.Walaupun I bekerja di office tapi I kena keluar di waktu tengah hari setiap hari. With a hot sunny day, my face will be oily once I come back to the office. Tapi sejak gunakan toner ni, kulit muka dah tak rasa berminyak lagi. Nasib baik I tak duduk bertentangan dengan orang. Kalau tak, orang lain akan perasan I selalu sentuh pipi. Memang terasa lembut. Pasti ia hasil daripada penggunaan aloe vera dalam pembuatan toner ni.

This toner won't make your skin dry because it's alcohol free. Tak rasa kulit muka tu 'ketat' lepas apply toner. It gives you a nice soothing feeling. Mmmmmm....

It claims that you will look 10 years younger by using this toner. Do I look like 21 years old lady? Ok, perharps I look younger than my real age? By the way, I'm 31 years old.

My face without any make up; no concealer, foundation, etc.
I'm only wearing my daily face moisturizer, baby powder and lipstick.

Harga untuk sebotol toner hanyalah RM55. Kalau korang beli melalui website sekarang, mereka ada offer untuk produk ni. Price sekarang hanya RM45. Nakkan discount lagi? For this blog reader, korang boleh masukkan discount code untuk dapatkan lebih penjimatan. Dengan pembelian RM50 ke atas, boleh dapat RM5 diskaun dengan hanya memasukkan discount code seperti yang tertera di bawah.



How to buy this  product? You can buy it at Natta Cosme store or from their online store.

Natta Cosme 
106, Jalan S2D32, 
City Centre, 
70300 Seremban 2, 
Negeri Sembilan. 
Tel No : 06-6017555
Opening hours : 10 am to 7 pm

2 scribble(s):

Mieza Everdeen said...

masa mula pakai kita ada rasa "panas" sikit kat muka tapi lama2 dah okay juga :) this toner is really worth the money, sangat banyak! hopefully it helps us look 10 years younger too!

Liz said...

Mieza> Oh, really. I thought I'm the only one. Tapi lepas tu dah tak rasa panas lagi kan? Best la toner ni. Wangi pulak tu

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.