Tuesday, October 22, 2013

31 years old... Happy Birthday to me.

I had a quiet birthday yesterday. Dah lama hide my date of birth di FB. Jadi tahun ni tak la banyak birthday wishes yang 'masuk' kat situ. I don't know. Nowadays, orang macam dah tak perlu nak ingat tarikh lahir orang lain. Semuanya tunggu FB beritahu. Maybe it's just me... I rasa tak best. Rasa macam orang tu tak ingat pun sebenarnya. But I tak ambil port la tentang ingat tak ingat nie :)

My hubby remember the date. Ahaks, di kala I rasa nak 'give up' dengan tahun ni (sebab tahun-tahun sudah asyik lupa je), dia tanya I nak hadiah apa. Urm, dia tanya masa bulan September kot. I buat diam je tapi dalam hati berharap sangat dia belikan I buku sebab I sangat suka membaca dan buku boleh tahan lama berbanding kasut, baju, tudung, handbag, perfume. Silap-silap, boleh diturunkan kepada Tisya pulak. Hehehe..

Sebenarnya, peringatan tu dah cukup. Tak pun, a slice of cake pun dah boleh buat I senyum.

I have one thing in my mind on that time. The Hunger Games Trilogy Box Set. I dropped the hint on this blog without knowing that he already bought the set for me. Now bila fikir balik, rasa nak sorok muka dalam bantal.


Finally, this set is mine. Goodbye to my ebooks.


I hampir nak terbeli set ni masa awal bulan aritu. Tapi entah sebab apa, tak jadi beli. Nasib baik! Thank you dear.

Note : Buku dah terlalu banyak. Rasa macam nak beli bookplates pulak.

1 scribble(s):

Fiza Rahman said...

Happy born day babe ☺☺

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.