Thursday, July 25, 2013

Simple

Dah boring tengok template blog sendiri. Jadi tukar semula ke Simple template. Nampak kosong sangat pulak kan? Takpe....

Sebab tengah mencari blog designer untuk tukar rupa blog nie. Dah ada yang berkenan di hati. It will take a few months sebab ada nombor giliran. Sementara ni, terima je la rupa blog yang simple ini.

http://feeds.feedburner.com/LizRohaizat

Ngade-ngade letak icon kat sidebar.

Ada lebih kurang 2 minggu lagi kita akan beraya. Ramai yang dah mula excited buat preparation raya. Kami pun baru nak mula shopping hujung minggu ni. Baju raya Batrisyia awal-awal dah beli. Umi dengan abi dia sempoi je. Takde hal la sebab bukan nak cari baju sampai 4-5 pasang pun.

Cuma nak kena cari kuih raya. Wallaweih, kita buatkan kuih raya untuk orang tapi kuih raya untuk rumah sendiri kita pergi beli pulak. Hahaha, takpe. I tak kesah. Dapat juga merasa kuih raya hasil air tangan orang lain. Kan? Sesungguhnya 2 minggu terakhir ni I nak rehat puas-puas.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.