Tuesday, July 30, 2013

I'm on Twitter

No.. no... I bukan baru dengan Twitter. Accout dah wujud sejak tahun 2009 tapi memang kurang aktif sikit la. Cuma sebab sekarang dah kena selalu guna Twitter, kena la kemaskan sawang-sawang kat situ :p

So to friends, readers, strangers... feel free to follow me. Enter at your own risk. Hehehe. Stalker tidak dijemput sama sekali. Macam mana nak kenal stalker? Dia baca story orang dan lepas tu mengumpat kat account dia sendiri. Hak hak.. orang sebegini tidak ada life. Dunia cyber ni nampak besar tapi kecil je sebenarnya. Ada je orang lain yang boleh menyampaikan umpatan kamu.

Peace. Follow me at https://twitter.com/lizrohaizat

1 scribble(s):

Fiza Rahman said...

Ok. Nnt aku follow ☺☺

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.