Wednesday, July 17, 2013

Cory Monteith 1982 - 2013

"Look, you're gonna get on that train. OK? And you're gonna go to New York... and you're gonna be a star... without me. That's how much I love you. You know what we're gonna do? Surrender. I know how hard that is for you because of how hard you hold on to stuff, but we're just gonna sit here and we're just gonna let go and let the universe do its thing and if we're meant to be together, then we're gonna be together. Whether it's in a little shoe box apartment in New York or on the other side of the world. OK? Will you do that for me? Will you surrender?" ~ Finn Hudson (Cory Monteith in Glee)

 
I am a Gleek. Dari kecil sukakan muzik dan Glee dengan mudah menjadi salah satu siri kegemaran I. I hanya tengok Season 1 dan Season 2. Masuk Season 3, dah kurang suka sebab macam mengarut sikit.

Mungkin kerana tu I rasa taknak percaya bila terbaca berita mengenai Cory Monteith. Sabtu petang tu, saja online sebab nak buat apa entah. Came across headline kat Yahoo! Dalam hari kata, eleh.. hoax lagi. Tapi jari laju je click kat headline tu. Ayat seterusnya buat I tak percaya. Lama duduk depan laptop. Biar betul nie? Then, hubby datang kat sebelah. I tunjuk berita tu kat dia.

It is real!

Nasib baik episod season 1 dan season 2 kat hard disk tu dah dipadamkan. Kalau tak, mau tengok sambil sobs sobs. Macam pelik je nak sedih-sedih pasal artis kan? Tapi entah, seakan tak percaya. Dah kata peminat Glee. Terbayang-bayang diorang nyanyi lagu Don't Stop Believing.

Glee without Cory? I don't want to watch it anymore.

2 scribble(s):

zurainah said...

samela kak..season 3 dh tak follow..cam mengarut..hehe..cm tak percaya dia dh takdekan..huhuhu

Liz said...

zurainah> mmg mengarut pun. hehehe... tu la, mmg rasa mcm tak percaya. sedih pun ada gak

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.