Tuesday, July 02, 2013

3 biskut raya yang memulakan catwalk tahun ni

Tahun ni target nak promote 3 jenis biskut je sebab macma busy je nanti. So taknak tamak haloba buat pelbagai jenis. Nanti banyak pula bahan mentah kat dapur.

Kali ni, Batrisyia tolong I buat sample biskut. Dia tolong mix mentega,gula dan telur. Yang lain, I kena buat sebab kalau minta dia, alamatnya tumpah la semua benda. Tu pun dia dah seronok menolong.

Kita tengok macam mana la. Setakat ni baru 3. Kalau terlebih rajin, mungkin ada yang lain. So tempahan sudah mula dibuka. Korang boleh cuba rasa sample tapi kalau nak, kena datang rumah la ye. Nak terus tempah lagi bagus. Hehehe.. Tempahan terhad. Maksudnya once kuota tempahan dah mencukupi, tempahan akan ditutup. Macam I cakap, taknak tamak haloba. Nanti kepenatan!

RM28 sebalang yang besar tu. Approximately 40 pieces.
Info : Adunan biskut yang lembut dan mengandungi kismis hitam
dan disalut dengan cornflakes.

RM30 for 50 pieces
Info : Gabungan chocolate chips dan almond nibs
sememangnya menjadi kesukaan kanak-kanak.

RM28 for 50 pieces
Info : Salah satu biskut yang menjadi kesukaan ramai.
Mungkin kerana rasanya seakan-akan biskut dari Famous Amos.

Untuk tempahan dan sample, boleh email I di estli82@yahoo.com

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.