Tuesday, June 11, 2013

Lelaki tough berbaju biru berspender merah


I'm not a big fan of Superman. Cuma dulu suka la juga layan siri Superman dan Smallville (tapi suka kutuk scene akhir antara Clark dan Lana). Kalau filem, memang I tak layan. Entah, takde perasaan nak tengok pun. Mungkin kena malu melihat spender merah. Hahah... just kidding.

Tapi kali nie, tak sabar nak tunggu The Man of Steel keluar. Trailer nampak lain macam dan ada tarikan tersendiri. Batrisyia pun sibuk ajak tengok. Minah tu tak perasan spender merah itu tapi dia tegur badan Superman yang tough, "Eiii, badan dia besar-besar camtu... tak boleh kan? Mana boleh.. seksi!".

Nampaknya umi dan anak sama-sama tak suka lelaki berketak-ketak :p

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.