Thursday, June 20, 2013

7 Buffered Earnings menari-nari

Entah berapa kali I dah cashed out duit Nuffnang. Alhamdulillah, ada la rezeki kecil-kecilan dari blog ni. Sponsored post memang belum la. Event baru la dapat sikit-sikit. Blogbuster post pun tak pernah dapat lagi. Tengok orang lain macam ramai je yang dah dapat Blogbuster post tu. Ada beberapa bloggers otai pernah cakap, jangan stress sangat bab rezeki dari blog ni. Semoga makin murah rezeki selepas nie.

Hari ni tergerak nak tengok Earning sebab tangan gatal nak cash out. Tapi tak jadi sebab...


Fuh, 7 BE sedang "menari-nari" rupanya. Tak jadi la cash out. Kita tunggu dulu. Last week baru ada 5 BE. Rupanya Isnin lepas ada tambah lagi 2. Alhamdulillah. Ni sikit je kot kalau nak dibandingkan dengan otai lain.

I sedang berkira-kira samada perlu ke buat name card? Macam poyo sangat pulak tapi setiap kali attend event, organizer mesti minta name card. Rasa nak tersengih-sengih fikirkan name card tu. Perlu ke?

3 scribble(s):

Irfa said...

perghhhhhhhhh smpi 7 tu
akak ada seketui 2 week ago
now dah ilang .huhu

mommyNadia said...

Cayalah 7 tu..heibat. Keep up girl =)

Liz said...

kak Irfa> NN tengah bermurah hati bagi BE kot. Sebenarnya jarang dapat macam nie.

Nadia> Hihihi. Thank you Nadia. Awak lagi famous dan murah rezeki!

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.