Tuesday, May 28, 2013

Yadah Birthday Bash


Yadah? Siapa tu? Sebenarnya ia nama satu produk dari Korea. Ini kali pertama I dengar tentang product ni. Jadi bila diberi peluang untuk menghadiri Yadah 1st Birthday Party, agak excited la juga. Lagipun, ramai juga yang sukakan product Yadah nie. Memang I excited sebab I nak tau apa kelebihan yang ditawarkan oleh Yadah.



The event was supposed to start at 1.30pm. I arrived 10 minutes early. Baru ada beberapa orang bloggers yang sampai. Selepas mendaftar, kami diberi goodies box dan kami diminta untuk menjenguk setiap stations yang mereka sediakan di kawasan tersebut.

We'd been informed that there will be a hanbok fitting station and manicure station on that day. I was looking forward to try the hanbok tapi lepas tu tak jadi. Heheheh, malu!


Cantik!

Satu-satunya station yang I berdiri lama ialah di products Yadah. Ada banyak products Yadah di situ. I was very keen to ask a few questions about Yadah but sadly, there was no SA at that station.Tapi packaging nya memang comel-comel belaka.

Antara produk yang dipamerkan

The cute Yadah!


Lepas nak pergi ke semua stations, I dah taktau nak ke mana. Ada nampak kerusi berderet di situ tapi ia hampir dipenuhi oleh anak-anak muda. (Later I found out that they are teen stars and one of them is PG ambassador). Agak lama berdiri kat situ dan akhirnya I duduk je la kat kerusi tu.

The event started lepas pukul 2.30 petang kot. One hour late.Sementara tunggu tu, sempat la berborak dengan kak Ayu. Sebab dah beberapa kali jumpa dia, tidaklah segan sangat rasanya.

Event dimulakan dan MC memperkenalkan products Yadah yang diperagakan oleh model PG Mall.


Lepas acara memotong kek, kami bersantai di ruang legar. Masa ni I jumpa blogger yang lain. Kebanyakannya baru pertama kali jumpa. Ada lucky draw juga and as usual, I tak lucky. Hahaha.

Kami pulang dengan goodies box berisi sample dari Yadah.

4 scribble(s):

AyuArjuna BiGoshh said...

event yg plh ntah pape....sib baek ada liz ada gak tmn berborak

Sabrina Tajudin said...

best kan! sab pn ada kat event tu...

http://bysabrinart.blogspot.com

Fiza Rahman said...

Cutenya. 1st time juga dengar ni.

Liz said...

kak Ayu > akak juga menjadi penyelamat saya. hahaha.. brp byk korean dvd akak rembat?

sabrina> hi. nampak awak juga tapi segan nak tegur sebab xtau nama. boleh?

fiza> cute kan yadah tu!

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.