Thursday, May 23, 2013

The Butterfly Project's Spa Party

Woot! Woot! Akhirnya kempen yang ditunggu-tunggu telah pun tiba. Bila Tammy from The Butterfly Project mula warwarkan perkara ni, ramai yang excited dan berminat nak join. Tammy memang pandai buat semua orang excited. Apa yang I cakap nie?

It's a SPA PARTY bebeh! Korang boleh buat manicures, pedicures, berkenalan dengan bloggers yang lain dan pelbagai aktiviti menarik khas untuk perempuan yang mementingkan kecantikan dan penampilan diri.



It's going to be a big, fun and enjoyable spa party! How big? Well, imagine ada 50 orang bloggers berkumpul di satu tempat. Ramai dan mesti meriah! Spa party sebesar ni, mesti perlukan perancangan yang teliti untuk dijayakan. Betul tak? Thanks to Tammy and friends yang bertungkus lumus mencari sponsors, akhirnya beberapa sponsors telah bersetuju untuk sama-sama menjayakan spa party ini. Jom kita lihat siapa sponsors kali nie.

Posh! Nail Spa, venue untuk spa party pada hari itu

Idea Food Solution, caterer yang akan menyediakan juadah yang sedap-sedap

Fotobox,photographer of the day






OnlyBeauty,freebies to your doorstep

Kalaulah dapat pergi Spa Party ni, kan best. Why I will not miss this Spa Party?

1. I never had manicures and pedicures before. Untuk sesetengah orang, manicure and pedicure merupakan salah satu cara untuk membersihkan tangan dan kaki. Contohnya  ketika manicure, sel-sel kulit mati akan dibuang. So yang tinggal hanyalah kulit baru yang lembut.Untuk I yang tak pernah buat apa-apa ni, mesti banyak betul sel kulit mati kat tangan dan kaki. Hahahaha.... So kalau dapat join this spa party, mesti berbaloi-baloi. Plus, I think I have a natural nice nails.. hahahaha.

2. Sudah agak lama juga I tak memanjakan diri sendiri. Semenjak anak mula bersekolah, boleh dikatakan masa lebih banyak dihabiskan untuk anak. Lunch hour setiap hari pun digunakan untuk menghantar anak ke sekolah. Waktu malam, ajar dia membaca. Hujung minggu, buat revision dan siapkan housework sampai ke petang. I'm mentally drained. I think this is a perfect thing to do to prevent burnout as a working mom. It will give me time to relax. Plus it is a fun way to get pampered, feel special and make new friends!

3.With all the sponsors and 50 bloggers under one roof, it's going to be huge party. Semuanya perempuan. Untuk sehari, I boleh jadi 10 tahun lebih muda tau. Siapa taknak, betul tak? So pleaseee.... Tammy, you know what to do :)

Best of all, spa party is...

Spectacular
Privileged
Alluring


Pretty
Adorable
Radiant
Therapeutic
Yummy

4 scribble(s):

Fiza Rahman said...

Bestnya. Mcm mana nak join event nih liz?

Liz said...

Fiza> Senang je. Just pergi kat link "Spa Party" kat entry aku tu. Ada kat awal-awal. Click situ. Kat blog Tammy ada beritahu step by step yang ko kena buat. Good Luck!

Tammy Miu said...

Yes Umi.. I know what to do! Give u an invite because your post is awesome!!! Jgn lupa blog tentang Havaianas sebab Ada 20 pair of flip flops Dari Brazil worth RM80 utk Di menangi! So one of ur dress code, takyah lah susah sangat haha.

Eh I pandai buat warwar?? New word I learn today!! Thx for the compliment sayang

Liz said...

Tammy> Tammy, call me "Liz". Hehe... I dah blog about Havaianas. Memang cantik flip flop mereka.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.