Friday, May 17, 2013

Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook™

Bila cakap pasal gadget, rata-rata nak yang canggih, stylo, smart design, nipis dan mudah!

Nak tau yang terbaru? Check out this video!


Amacam? Memperkenalkan Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook™, yang terbaru dan canggih! It's the world's first Acer convertible Ultrabook™. Inspired by Intel. It's untraportable, super thin and light (weight less than an iPad).  Lagi best bila ia direka dengan 11.6 inci touch centric HD display tablet. The touchscreen is detachable, sangat sesuai kalau tiba-tiba nak berkejar ke mana-mana.

Ni dah tengok video kat atas tu belum? Cuba tengok. Baru la korang tau betapa best nya Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook™ ni. Semua boleh buat sendiri!

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.