Tuesday, April 02, 2013

A Gentleman's Dignity

Currently watching..

A Gentleman's Dignity

Tak tau la samada dah tayang kat Astro ke tak tapi kalau korang tak pernah tengok, boleh cuba layan. Bersiaran di NTV 7, pukul 8.30 malam. Malam tadi baru 1st episode.

I tengok pun sebab ada Jang Dong-Gun. Hehehe, awal-awal dah bagitau hubby yang I nak tengok sebab I suka lakonan dia dalam 2009: Lost Memories. Lepas tu lagi best tengok dia berlakon dalam Taegukgi. Sob.. sob.. sedih.

Bila tengok malam tadi, rasa dia dah tua. Tua dan makin kurus. Wah...Tapi sesuai la sebab dalam siri ni, dia memegang watak lelaki berumur 41 tahun yang masih bujang dan rapat dengan lagi 3 orang kawan sekolah. Jalan cerita agak sempoi dan kelakar sebab mereka berempat ni ala-ala playboy tua. Hahaha.

Ok, masih kacak walaupun tua. Yang hujung sekali tu dah berkahwin.

Dah lama tak seronok melayan Korean drama. Sesekali kena layan cerita macam ni juga.

2 scribble(s):

anakomak said...

Oh my Jang Dong GUn kee??!!

Siyes mmg tgh cari drama2 terkini dia... ni drama bersiri kan???

WAJIB kena tgk ni!! Setiap hari ke drama ni???

Liz said...

Anakomak> Ye, Jang Dong Gun! Macam dah lama dia tak berlakon cerita bersiri kan? Tak sure setiap hari ke tak. Tapi hari ni ada. Actually, NTV7 baru je buat siaran untuk pukul 8.30 malam. Tu yang tak sure sangat

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.