Friday, February 22, 2013

Wardina Safiyyah di JomFit

Alaaaaaaaaaaaaaaaaa.... FRUST!!!

Selebriti jemputan untuk JomFit 24 March ni ialah Wardina Safiyyah. Adikku, kenapa ko kahwin pada tarikh yang sama?? Huwaaaaa....

Ok la, bagi yang teringin menyertai JomFit, jadual untuk bulan March dah keluar. Ada 2 tarikh iaitu 24 March dan 31 March. So kalau rasa nak jumpa Wardina, sign up untuk 24 March. Untuk 31 March, tak tau la Kevin nak panggil sape pulak. Untuk minggu ni, Serina Chef Wan akan jadi selebriti jemputan. Vavava... bagus!

Pagi ni I bangun dengan perasaan yang berdebar-debar. I mengharapkan angka yang akan muncul di bathroom scale adalah angka yang dah lama I tak nampak. 3 kali I turun naik scale sebab nak make sure betul-betul. Alhamdulillah, angka tu muncul. Setelah berbulan-bulan rasa gemuk, rasa macam takkan dapat balik angka tu... sekarang rasa kurang gemuk sikit. Hahaha. As at today, I dah turun 3.4kg. Tu pun lepas baik demam aritu, naik 1kg semula. Takpe, takde hal.

Maybe bagi korang 3.4kg tu apa la sangat. Tapi bagi I, itu satu pencapaian yang I sangat tunggu-tunggu. Dah lama berat tak turun secara konsisten macam nie. I still have 5.8kg to go before I reach my target. Orang sibuk nak turun 5kg dalam masa 5 hari, I nak turun secara slow and steady. Biar turun sikit asalkan berkekalan. Amin....

5.8kg... kau tunggu!


3 scribble(s):

CikLily Putih said...

semoGa turun lagi ek, cHaiyok tau!

FiraHamzah said...

alaaaa frust jugakkk. Harituh ada tgk Instagram Kevin, gambar dia dgn Wardina. So macam excited gak arr nak join Jomfit dgn Wardina nanti..huhuhu..
24 March aku xde kat sini, plan nak cuti2 malaysia..hekehkhek..if 31 Mac tu mcm boleh..hehe..ko g ker 31 Mac nanti?

Liz said...

Cik Lily> insya Allah kak

Fira> 31 Mac tu insya Allah aku pergi. Rasa semacam je kalau tak join. Jom la. Boleh jumpa kat sana

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.