Friday, February 15, 2013

Pencarian gaun kembang

Dalam sebulan lebih je lagi adik I akan melangsungkan perkahwinannya. Alhamdulillah setakat ni semuanya berjalan lancar. Rasanya kami akan mula sibuk menjelang bulan March nanti. I pun tak sempat nak belek hantaran lagi. Ingatkan nak tengok-tengok masa balik aritu tapi kesihatan tak mengizinkan pula. Jadi, semuanya ditunda di bulan March.

Baju ahli keluarga dah siap beli/tempah. Tinggal cari kemeja untuk hubby dan gaun kembang untuk dipakai Batrisyia pada majlis hari Ahad. Fikir-fikir, I nak dia pakai gaun sebab senang. Dia confirm lasak. Kalau berbaju kurung, silap-silap dia selalu jatuh. Lagipun, mungkin perlukan khidmat dia pada hari tu dan dia pun dah berbaju kurung pada hari Jumaat dan Sabtu tu nanti.

I dah bayang dalam kepala nak cari gaun yang macam mana. Setakat ni tak jumpa lagi. Rasanya kena juga singgah Pavilion atau Mid Valley kot. Warna tema baju keluarga ialah silver grey. Camne tu? Silver ke grey? Hehehe....

 Credit : All photos taken from Story of Princess

Gambar pertama tu agak lari warna sikit. Tapi kalau dapat kembang macam tu, best juga. Cuma gaun nak cari yang berlengan sikit. Tidaklah terus nampak ketiak. Korang kalau ada jumpa gaun cantik kat area KL ni, silalah beritahu I ye.

2 scribble(s):

deena awanis said...

kat mid valley pun ada kedai jual dress kembang2 camni..ape tah nama dia..

Liz said...

Deena> Kalau ingat nama kedai tu, let me know ye. Desperate sgt dah nie

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.