Tuesday, February 26, 2013

JomFit with Emily Tan

Korang boring ke dengar story pasal JomFit ni? Hihihi. Siapa tak boring boleh terus baca entry ni. JomFit terakhir yang kami ikuti nampak lain dari yang lain. Kali ni, kami dibahagikan mengikut kumpulan. Erk, I rasa diorang main taram je buat kumpulan kot. Kami sampai lambat so join je kumpulan yang nampak tak cukup korum.

Semua aktiviti dibuat mengikut kumpulan. Sesi kali ni tiada dance langsung. 2 jam training dengan TV Fitness Celebrity; Emily Tan. Lepas tu 1 jam buat strength exercise dan cool down. Nampak macam tak berpeluh sangat. Berpeluh sekejap masa kena berlari-lari. Terasa santai la berbanding sesi JomFit yang sebelum ni. Rasa semacam pulak bila takde dance. TIba-tiba nak Gladys, boleh? Hahaha.

Pendek kata, jom la join JomFit sama-sama sebab memang best! Sebab tu I selalu promote =)

Gambar? Share gambar special saja la. Satu gambar dari Kevin. Selebihnya gambar sendiri.

200 peserta! 

Ok, mula-mula buat macam ni. Tapi kena bend dan 
pandang straight ke hadapan

Lepas tu regangkan pinggang, bagi berbunyi sikit. 
Jangan lupa nikmati pemandangan lampu-lampu kat atas tu.

Jari kena cecah lantai ye.. jangan mengelat macam Umi saya

Amacam, slim sikit tak?

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.