Tuesday, January 15, 2013

Tonight we end this war as old as the land itself…

Ramai juga peminat Merlin yang menantikan final episode drama ni. Batrisyia pun excited bila tengok iklan Merlin last week. Tapi minah tu tertidur masa layan Merlin malam tadi.


Rata-rata dah tau apa akan jadi dalam final episode tapi kita tetap nak tengok sebab kita nak tau reaksi Arthur bila dapat tahu Merlin is a great wizard. Merlin mengalirkan air mata masa confess yang dia sebenarnya wizard. Sedih pula tengok Arthur mati di pangkuan Merlin dan sempat ucapkan terima kasih kepadanya. Ye la, selama ni Arthur suka buli Merlin. It was fun bila tengok dia asyik kenakan Merlin dan Merlin sabar je. Episod yang agak emosional di penghujungnya.

 Leon, Gwaine, Lancelot, Arthur, Elyan, Percival.
Knights of Camelot.


From left : Morgana, Gwen, Gaius, Merlin, Arthur & Uther

I'm gonna miss you guys!

6 scribble(s):

Ila said...

memang takde sambung lagi ke..aku tensen sbb endingnya tak best...huhuhu...wlaupun ku sudah tahu endingnya begitu

Liz said...

Ila> Memang takde sambung lagi la sebab Arthur pun dah mati kan? Lain la kalau one day nanti Albion perlukan king dan Arthur bangkit semula. Masa tu baru la Merlin akan muncul. Hehehehe...

semut-terbersin said...

eh dah final ke? lama dah termiss merlin..sbb tak sempat pon nak ngadap tv!..alaaa sedehnyeeee

Fiza Rahman said...

Frust sgt sbb terlepas. Aku terlelap. Biasalah, klo BF anak dgn mak nya skali yg tido...huhuhu...

fathiah said...

ending dia agak simple laa..tak puas hati sbb tgk senang sgt morgana kena bunuh..dh laa jahat mcm apaaa ntah..apa pun mmg suka merlin sgt2..

Liz said...

Ila> huhu. dah final, babe. tunggu la full DVD. dia sedih bila tgk saat2 akhir Arthur dan Merlin. Sob sob

Fiza> try tgk final kat channel Diva hujung minggu nie.

Fathiah > Morgana mmg jahat kan? Hehehe... Tu pun dia sempat berlagak sebab tak boleh mati dengan pedang biasa.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.