Wednesday, January 02, 2013

Sampai seru

Sebagai penutup tirai tahun 2012...

Ahaks, akhirnya buat juga Durian Crepe. Tu pun sebab mama nak rasa. Tak buat banyak sebab tak ramai yang suka durian. Buat 10 biji (besar) untuk 5 orang makan.

Elok je dah masuk Lekas Highway, I teringat yang I tak bawa mixer. Damn, camne pulak nak kerjakan whipping cream? Ingatkan nak cancel je buat durian crepe. Kemudian, dapat idea untuk pinjam mixer jiran sebelah rumah. Makcik tu suka buat kek juga. Mesti dia ada mixer.

Bila dah pinjam, kena la beri sikit kan? Dia ada anak sorang je. So I bagi 4 biji DC. Ok la tu sebab I buat besar sikit. Buat sendiri memang puas hati sebab dapat lebihkan isi Mosang King.

3 scribble(s):

Fiza Rahman said...

Sedapnya.

Irfa said...

emm rajinnya
beli je kalau nak makan
hahaha..(pemalas)

Liz said...

Fiza> Boleh la.

kak Irfa> saya tak rajin la kak. Cuma bila mama minta, kena la tunaikan. Kalau untuk orang lain kita boleh buat, untuk our own parents pun kena la rajin buatkan.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.