Wednesday, January 16, 2013

Dah beli tiket!

Mmmmm....


Patutnya duduk di section lain tapi hubby dah salah beli. Takpe..... Dapat row paling depan kat Palladium B. Kira ok la tu. Yang penting, DUDUK DEPAN SEKALI. Hihihi. Kalau nak nampak muka, beli tiket VIP. I tak berapa kisah sebab yang penting dapat dengar suara. Lagipun, mereka akan gunakan skrin LED pada hari tu. So takde hal la ko nak duduk celah mana pun.

Rasa sangat best bila hubby kata dia boleh tolong jagakan Batrisyia agar I dapat jumpa kekasih hati. Haa, "kekasih hati" tu bukan I yang labelkan eh. Hubby sendiri yang labelkan. Anakku yang seorang ni pun peminat besar Anuar Zain tapi sebab tak cukup umur, tak dapat nak bawa. Setakat lagu Ajari Aku tu, I tak boleh menyanyi depan dia. Nanti dia marah. Katanya, dia seorang sahaja yang boleh nyanyi lagu tu. Diva ko nak oii!

Cuba tutup mata dan dengar alunan suara dia betul-betul. Confirm sedap. Tapi hubby taknak buat. Mungkin dia takut dia akan mengiyakan apa yang I cakap :p

Terima kasih abangku!!

5 scribble(s):

semut-terbersin said...

wahh syioknyee dapat pergi!! jeless!!

Fiza Rahman said...

Bestnya.

AyuArjuna BiGoshh said...

sporting betul abe....

heheheh...

bella ntv7 ada juga nak kasi tix ni free...cuba jengah fb bella ntv7

Liz said...

Ila> Aku fikir banyak kali tau. Pastu baru beli tiket. Hahaha... Tak boleh tidur.

Fiza> Best la sekali sekala dpt cuti.

kak Ayu> Sebab dia tau saya peminat besar Anuar Zain. Tu la, Anuar Zain kat Bella tadi kan? However, contest tu thru phone. Bukan FB contest. Melepas.

Irfa said...

sore abang nuar mmg best dan abang nuar x sombong.masa dia masih keje 'pramugara' dulu selalu jumpa dia
tak sombong dan senyum je

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.