Monday, December 31, 2012

Hanya engkau yang tahu, hanya engkau yang mengerti

Some of you dah tau yang I nak beli tiket ke konsert dia. Memang dah minta orang buatkan booking. Tapi sehari lepas tu, I decided not to proceed with my plan. Sekarang, rasa menyesalllll.... nak sangat pergi! Macam mana ye? Ku dalam dilema sangat nie. Tengok la. Mana la tau tiba-tiba dapat pergi pulak.

Sementara tu, I tinggalkan lagu ni untuk korang semua. Powerful vocal, as always. I dapat bayangkan berdiri di stadium, bertepuk tangan dan rasa sangat terharu bila dapat dengar suara pemilik vokal lagu ni. Ramai yang kata tiket konsert tu mahal. Kalau rasa mahal, ambil tiket seat belakang pun takpe. Yang penting, dapat dengar suara dia. Kalau duduk belakang, korang nak berdiri dan menjerit-jerit pun orang takkan marah sebab selalunya, peminat yang sporting berada di seat belakang. Sporting sebab mereka tak kesah tak nampak muka penyanyi depan mata asalkan dapat dengar suara.

Kalau korang dah pernah dengar dia menyanyi live, korang takkan rasa tiket dia tu mahal. Memang berbaloi!



AJARI AKU by Anuar Zain

Ajari aku tuk bisa
Menjadi yang engkau cinta
Agar ku bisa memiliki
Rasa yang luar biasa
Untuk ku dan untuk mu

Ku harap engkau mengerti
Akan semua yang ku pinta
Kerna kau cahaya hidupku
Malamku tuk terangi jalanku
Yang berliku

Hanya engkau yang bisa
Hanya engkau yang tahu
Hanya engkau yang mengerti
Semua inginku….

Mungkinkah semua akan terjadi
Pada diriku

Hanya engkau yang bisa…
Mencintaiku

Hanya engkau yang bisa
Hanya engkau yang tahu
Hanya engkau yang mengerti
Semua inginku….

Hanya engkau yang tahu
Hanya engkau yang mengerti
Semua inginku….

Ajari aku untuk bisa mencintaimu

1 scribble(s):

love muzik said...

nih kan lagu nya adrian martadinata penyanyi indonesia' di thun 2008...
di bawa ulang lagi yach ma anuar
zain.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.