Monday, November 19, 2012

Digital Bidet from Coway

Rentetan dari entry ni, I pergi ke pejabat Real Women Real Voices untuk dengar briefing tentang produk ni. Office sangat cantik! Briefing berlangsung dalam setengah jam. Rupanya bidet dari Coway ni ada 2 jenis iaitu electric dan battery powered. Lepas mendengar penerangan dari pihak mereka, kami buat keputusan untuk memasang yang jenis elektrik sebab fungsinya lebih banyak berbanding jenis battery powered.

Technician dari Coway iaitu Mr. Kelvin datang ke rumah Sabtu lepas. Bagus. Janji tengah hari tapi pukul 11 pagi dah sampai. Installation tak la susah mana dan tak lama sangat. Just buka toilet seat yang lama dan pasang bidet nie. Nampak senang. Tak perlu tebuk apa-apa lubang pun.

Buka toilet seat yang lama dan pasang bidet 

Sekejap je 



Batrisyia tutup telinga sebab ingatkan Mr. Kelvin nak guna drill. 
The truth is, no hacking involved! 

Tadaaa... dah siap jamban elektrik ni. 

Buttons yang canggih

Bila dah pasang, of course la nak guna kan? This is weird but Batrisyia takut nak guna. Hehehe... maybe sebab ada banyak sangat button kat situ. So dia macam was-was tengok nozzle keluar kat situ. But lepas ajar dia buttons yang penting, dia dah syok nak guna.

Nak tau lebih lanjut tentang produk ni, boleh ke website Coway Malaysia.

4 scribble(s):

fiza said...

Wah...canggih tandas ☺☺

Liz said...

fiza> hehe.. sekali sekala

retna yusof said...

tandas macam kat korea dah ni..
cangih ;-)

Liz said...

retna> coway pun dari korea

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.