Friday, August 10, 2012

Iklan raya dari Bernas yang sangat touching!

Pagi-pagi dah berlinang air mata tengok iklan raya dari Bernas.


 Iklan ni dah keluar TV ke? I tengok kat office tapi tanpa suara. Isk, tak dengar suara pun dah boleh berlinang air mata ni. Kalau dengar suara, tak tau la jadi apa.

Thumbs up to Bernas kerana mengeluarkan iklan yang sangat touching! Dah lama tak rasa touching tengok iklan raya.

5 scribble(s):

Faizah said...

like sejuta kali. nangis.

fiza said...

Memang touching sangat liz. Malam semalam 1st time aku tengok.

Liz Rohaizat said...

faizah> kan?

fiza> aku nak tgk kat tv malam ni. tu pun kalau ada. kat tv versi pendek kot

Azizan Zolkipli said...

Kalau yang sekarang ni, dalam tv versi telah dipendekkan jadi kurang kick sikit.

Sempat sekali menonton yang versi asal, bergenang air mata huhuhu ...

Liz Rohaizat said...

azizan> versi asal boleh tgk kat youtube. mmg nangis

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.