Friday, August 03, 2012

Akhirnya...

Today, I learn something new.

Open up is much more better than be secretive.

Nak simpan rahsia akan memakan tenaga. Betul tak? Nak fikir alasan apa nak bagi, nak halang diri sendiri daripada blurt out the secret. Emosi juga terjejas sebab kita terpaksa simpan sorang-sorang dalam hati. Sedih pun sorang-sorang. Geram pun sorang-sorang. Ok, maybe tak sorang-sorang la kot sebab I berkongsi benda ni dengan orang lain juga.

But this time, I decided to tell. No more hiding. I know it's quite risky but what other choice do I have? Walaupun masalah belum selesai, terasa batu yang selama ni digalas di atas kepala tiba-tiba hilang.

Over and out!

5 scribble(s):

Ely Hasrul said...

tergendala cite nih. ekceli berkongsi meluahkan perasaan dgn bercerita rahsia lain. sila lah sila lah (okek kepoh)

CIK NANA said...

Ape tue?? ;)

Syigim said...

ape yg dok potpetpotpet ni hihi. hopefully not too serious! :)

Maria Menado~ said...

setuju sangat. Boleh stress bila pendam.. lama-lama meletop kalau dibiarkan.~

Liz Rohaizat said...

ely> hahhaa.. kelakar la ko.

cik nana> masalah harian

kak syigim> tak la serious mana kak. i'm okay. thanks

maria menado> kan? eloklah diluahkan

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.