Tuesday, July 31, 2012

Big Bad Wolf Book Sale kembali!

I still remember last year sale : The Biggest Book Sale in the World

It was like a dream comes true. Kalau bookstore pun I boleh melepak berjam-jam, apatah lagi bila pergi sale sebegini di mana rata-rata harga novel (baik tebal atau nipis) hanyalah RM8! Mana nak dapat, betul tak?

The Wolf is coming back this year! Yehaaaaa....


Setelah BookXcess main tarik tali dengan kami, mereka reveal tarikh book sale untuk tahun nie. Kalau tahun lepas mereka bawa masuk 1.5 million books, tahun ni mereka bawa masuk 3 million books. OH MY.....

Wajib ambil annual leave!

4 scribble(s):

-makcik anon..keh..keh...- said...

hari apa yg selalu x ramai org? malas la nak sesak2... huhu...

Liz Rohaizat said...

makcik anon> hari apa? erk, kalau ikut event tahun lepas, hari-hari ramai. takde hari yang tak ramai orang sebab orang yang bekerja sanggup ambil cuti untuk pergi sana pagi-pagi. kalau betul nak cari buku best, pergi hari pertama. hari-hari lain, buku banyak dah kena rembat

Putri said...

waaa..bestnyer!

Since i fail sket traffic kat Kl nie, i dah mintak hubby cuti temankan I pegi..hehe.

Tak sabar! Mekacih share info..

Liz Rohaizat said...

Putri> Welcome. Venue untuk tahun ni belum diumumkan lagi.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.