Monday, June 04, 2012

Jadual perlawanan Euro 2012 waktu Malaysia

Sudah sampai masa untuk top up stock kopi kat rumah! Musim Euro dan World Cup, I selalunya overdose sebab malam minum, siang pun minum. Tapi takpe, bukan selalu. Ahaks.

So bagi peminat yang masih mencari jadual perlawanan Euro 2012 waktu Malaysia, jom semak list di bawah. I pun malas nak pening kepala cari masa tu. Terus google aje. Thanks to jejaktrend.

Jadual Perlawanan EURO 2012 Malaysia time

Group A – EURO 2012
8 June – 11:55 night | POLAND vs GREECE
9 June – 02:45 morning | RUSSIA vs REP CZECH
13 June – 02:45 morning | POLAND vs RUSSIA
13 June – 11:55 night |  GREECE vs REP CZECH
17 June – 02:45 morning | GREECE vs RUSSIA
17 June – 02:45 morning |  REP CZECH vs POLAND

Jadual Kumpulan B – EURO 2012 
9 Jun – 11:55 malam | BELANDA vs DENMARK 
10 Jun – 02:45 pagi | JERMAN vs PORTUGAL 
13 Jun - 11.55 malam | DENMARK VS PORTUGAL
13 Jun – 02:45 pagi | BELANDA vs JERMAN
17 Jun - 02.45 pagi | PORTUGAL VS BELANDA
17 Jun - 02.45 pagi | DENMARK vs JERMAN
Group C – EURO 2012
10 June – 11:55 night | SEPANYOL vs ITALI
11 June – 02:45 morning | IRELAND vs CROATIA
14 June – 02:45 morning | SEPANYOL vs IRELAND
14 June – 11:55 night | ITALI vs CROATIA
18 June – 02:45 morning | CROATIA vs SEPANYOL
18 June – 02:45 morning | ITALI vs IRELAND

Group D – EURO 2012
11 June – 11:55 night | PERANCIS vs ENGLAND
12 June – 02:45 morning | UKRAINE vs SWEDEN
15 June – 11:55 night | SWEDEN vs ENGLAND
16 June – 02:45 morning | UKRAINE vs PERANCIS
20 June – 02:45 morning | ENGLAND vs UKRAINE
20 June – 02:45 morning | SWEDEN vs PERANCIS

Perlawanan pertama pun dah best. Eiii, tak sabar nak tengok! Diharap hubby sanggup nak bersengkang mata layan bola sekali (tapi rekod dia layan bola masa World Cup dulu memang tak boleh diharap. Dia kata, tido lagi sedap!)

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.