Wednesday, May 23, 2012

Berkongsi kelembutan Kleenex® dalam "Share the Softness" campaign

It’s not easy being a mom. I admit it! Kita mempunyai tanggungjawab yang besar untuk jaga keluarga. Kadang-kadang, kita tiada masa untuk diri sendiri. I selalu terpaksa tolak ajakan keluarga dan rakan-rakan bila tiba-tiba mereka ajak keluar. I memang tak boleh terima ajakan di saat akhir. Apa-apa aktiviti selalu I plan beberapa bulan lebih awal. Kalau dulu, boleh buat 2 kerja dalam satu masa, sekarang kita dah expert buat 3-4 kerja dalam satu masa. Satu-satunya peluang untuk kita berehat ialah ketika waktu tidur.

Kerana tu bila Kleenex® melancarkan kempen Share the Softness, I terus rasa tertarik. Sebenarnya, ada banyak cara untuk kita memberitahu orang sekeliling yang kita sayang dan prihatin akan dirinya.

Umum mengetahui bahawa Kleenex merupakan jenama facial tissue No. 1 di dunia. Korang pernah guna Kleenex? Sangat lembut!! Sampai terdetik dalam hati, “Elok ke tissue ni?”. Memang tak rasa kasar macam tissue lain. Even kalau basah pun, tak senang koyak. Terima kasih pada gentian 100% asli yang digunakan dalam penghasilannya, kita dapat merasakan kelembutan dan kekuatan dalam setiap helaian. Loveliness!

Sempena kempen “Share the Softness” ni, Kleenex® telah mengeluarkan pek istimewa yang mengandungi 5 kotak Kleenex® Share dengan harga RM12.90 sahaja. You all beli dengan harga untuk 4 kotak tapi dapat satu lagi kotak secara percuma.

Cantik-cantik kotak nya. Sesuai diletak di mana-mana


Corak kotak ni bermotifkan alam semulajadi dan bunga-bungaan. Lawa kan? Rasa sayang je nak guna. Tapi bukankah yang sayang tu elok dikongsi? Corak ni akan bertukar setiap 4 bulan. So boleh start kumpul kotak tisu yang lawa nie. Yang menariknya, ha.. tengok ni.


Ada ruangan untuk kita coretkan sesuatu untuk penerima. Siapa kata sekotak tisu tidak boleh dijadikan hadiah, betul tak? Kalau kita nampak kawan kita atau ahli keluarga kita tengah selesema teruk contohnya, apa salahnya kita berikan dia kotak istimewa ni dan tuliskan kata-kata semangat agar dia cepat sembuh.  Bila dia dapat, mesti dia tersenyum gembira.
For my mama

Korang nak berkongsi Kleenex® tapi masih belum beli Share bundle? Apa kata korang masuk ke Kleenex® Share the Softness? Kat sana, korang boleh hantar pek Kleenex® Share Tissue kepada sesiapa saja yang korang inginkan.

Like and click at Share the Softness

Fill in the form 

Done! Ahaks, hantar tissue kat bestfriend ku yang jauh di Sabah.

Lepas share, jenguk-jenguklah topik mingguan pada minggu tu. Bolehlah kita berkongsi pendapat dengan ahli yang lain. Ada juga aktiviti khas yang sesuai untuk ibu bapa dan keluarga. Nice!

Nak lagi best? Korang boleh turut serta dalam Peraduan Kleenex® Moments yang menawarkan hadiah wang tunai sebanyak RM 14,500 dan produk Kleenex®. Untuk setiap penyertaan, Kleenex® akan menderma 1 pek tisu kepada non profit organization. Sambil kita mencuba nasib dalam peraduan, dalam diam kita beramal juga. Kalau belum “Likes” Kleenex® Facebook, buatlah sekarang agar tak terlepas apa-apa update dari Kleenex®. 


Batrisyia yang kecil tu pun sukakan tissue ni. Dia kata kotak tu cantik. Lepas tu cepat-cepat minta I bukakan kotak tu sebab dia nak gunakan Kleenex® tissue.



Untuk maklumat lanjut, sila hubungi Talian Khidmat Pengguna Kimberly-Clark di 1-800-82-1188 (bebas- tol) pada hari bekerja dari jam 9.00 pagi hingga 5.00 petang.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.